pe 18.9.
Keski-Suomen Nelonen
Vehkalampi

KaDy – Huki 1–0 (1–0)

13. Juuso Mattila 1–0

KaDy

Janne Koivistoinen (mv)
Juuso Mattila
Petri Tamminen (C)
Riku Villikka
Jouni Heiskanen
Ville Toivanen (46. Samu Kytölä)
Tuomas Kukko
Mikko Inkinen
Riku Bucht
Ville Ruuska (89. Väinö Ojala)
Lauri Nykänen (63. Kari Vaskonen)

Sarjataulukko

Sarjakärki Hukia vastaan KaDy sai pitkän rivin ”dyykkareita” (perinteikäs ja kunnioittava nimitys V divarin reservijoukkueellemme) vahvistamaan vähiin käynyttä rosteriaan. Hukilla oli nousu Kolmoseen KeuPa-voiton myötä jo hetken aikaa omissa käsissään, mutta sarjakärki törmäsi täydet 90 minuuttia KaDyn aukottomaan puolustusmuuriin. Täten Juuso Mattilan aikainen soolomaali (30 metristä roikko yläkulmaan) piti KaDyn loppuvihellykseen saakka täysissä sarjapisteissä. Liekö Huki tuudittautunut varmaan nousuun jo kaksi kierrosta ennen sarjan päätöstä; ainakin suositulla Futisforum2-keskustelupalstalla pidettiin Hukin sarjavoittoa varmana aivan ennenaikaisesti.

Peli oli kokonaisuudessaan aiemman Huki–KaDy -matsin peilikuva, sillä tälläkin kertaa hävinnyt joukkue hallitsi kenttätapahtumia selvästi ja altavastaaja viimeisteli kliinisemmin. Yhteismaalit ”Nelosen derbyissä” siis 2–2 – ja KaDy vierasmaalisäännöllä jatkoon!

Dynamon vuosikymmenen viimeinen ottelu pelataan torstaina 24.9. klo 19:30 Muuramessa syöksykierteessä olevaa MuurY:ä vastaan. Edellisen kohtaamisen KaDy vei kesällä mainiolla esityksellä 4–2, mutta MuurY tarraa varmasti kaikin voimin viimeiseen oljenkorteensa. Joukkue on mainiosta keväästä huolimatta putoamiskandidaattina ja joutunee seurailemaan päätöskierroksen muiden pelien tuloksia kynsiä pureskellen. Vastakkain lienevät myös kaksi sarjan pahinta ”vajaalla pelaavaa” joukkuetta, jotka ovat luovineet otteluitaan läpi tällä kaudella jopa 9 miehellä. Toivottavasti Muuramen yössä nähdään täydet yksitoistikot ja hyvätasoinen jalkapallo-ottelu.

YLÖS

Kommentoi