WordPressin tietokantavirhe: [Unknown column 'status' in 'field list']
SELECT `final` AS final_round, `group`, `home_team`, `away_team`, DATE_FORMAT(`date`, '%Y-%m-%d %H:%i') AS date, DATE_FORMAT(`date`, '%e') AS day, DATE_FORMAT(`date`, '%c') AS month, DATE_FORMAT(`date`, '%Y') AS year, DATE_FORMAT(`date`, '%H') AS `hour`, DATE_FORMAT(`date`, '%i') AS `minutes`, `match_day`, `location`, `status`, `league_id`, `home_points`, `away_points`, `winner_id`, `loser_id`, `stat_id`, `post_id`, `season`, `id`, `custom` FROM wp_leaguemanager_matches WHERE `id` = '1' LIMIT 1

KaDy avasi kauden voitolla Muuramessa

Ke 5.5.2010
Keski-Suomen Nelonen
Muurame

Souls AC – KaDy 2-3 (0-3)

5. Jani Hyvönen 0-1
25. Hannu Niskanen 0-2
44. Riku Bucht 0-3
63. 1-3
76. 2-3

0-1: Hyvönen tykittää hurjan pommin vasempaan yläkulmaan, jota Souls-maalivahti voi vain seurata katseella. Hyvönen kommentoi tauolla:
”Eipä tarvii enää tällä kaudella vedellä”.

0-2: Niskanen riistää hurjalla liikkeellä pallon Souls-puolustukselta ja sijoittaa kierteisen vedon tarkasti ylänurkkaan.

0-3: Keskityksestä seuraa jonkinlainen flipperi, jonka seurauksena Bucht pääsee sijoittamaan pallon voimalla kahdesta metristä verkkoon.

Toisella puoliajalla Souls pääsee peliin mukaan viimeistellen kaksi maalia. Viimeiset minuutit Dynamon puolustus kuitenkin selvittää ”tyylillä” Soulsin hakiessa vimmatusti tasoitusta. Lopussa Dynamo on päästä vielä lisäämään johtoaan vaihdosta tulleen Eero Tammisen oivalluksien ansiosta. Voitto kotiin ja tästä on hieno jatkaa!

YLÖS

Kommentoi