Keski-Suomen Nelonen
ke 2.6.2010
Kangasniemi

KaPa-51 – KaDy 2–1 (2–0)

8 min 1-0 Janne Romo
33 min 2-0 Tero Palvimo
86 min 2-1 Petri Tamminen (rp)

KaDy

Petri Tamminen (mv) (C)
Riku Villikka
Ville Ruuska
Jani Hyvönen
Jouni Heiskanen
Janne Rossi
Mikko Pitkänen (62. min. Eero Tamminen)
Miikka Sinko
Juha Ahola-Olli (62. min. Karo Saharinen)
Marko Metso (46. min. Mickael Fandi)
Hannu Niskanen (var. 19 min.) (62 min. Sami Erola)

Aurinko paistoi ja kuivahko nurmi paikoittain vihersi, kun sarjan kärkikamppailu oteltiin Kangasniemen jalkapallopyhätössä. Kangasniemen mustapaidat olivat heti pelin alusta paremmin juonessa kiinni ja saivat luotua hyvin tilanteita KaDyn maalille. KaDyn verkko soi ensimmäisen kerran jo kahdeksan minuutin kohdalla ja toiseenkaan KaPan maaliin ei tarvittu kuin 33 minuuttia. KaPa pelasi kovaa mutta oikein ja pakotti liikkeellään ja ajoittain hyvinkin toimivalla laitojen käytöllä Dynamon puolustuskannalle. Puoliajalle lähdettiin numeroissa 2-0.

Toisella jaksolla KaDyllä oli selkeästi parempi asenne, vaikka pelin taso muuten ehkä hiukan laskikin molemmilla joukkueilla. Ykköspalloihin uskallettiin mennä jo selkeästi kovempaa ja KaDykin saikin luotua hyviä tilanteita Kapan maalille. KaDyn avausmaalia saatiin kuitenkin odottaa aina ottelun viime minuuteille kun Petri ”man of the match” Tamminen töräytti hieman kyseenalaisen pilkun (olikohan rike edes alueella) verkon perukoille. Kavennuksen jälkeen KaDy sai pari ihan ok härdelliä KaPan maalille mutta aika ja pohkeet kuluivat tällä kertaa loppuun liian aikaisin. Tuomari antoi pelata puhtaasti kovaa mikä on uutta tässä sarjassa, sille hatunnosto.

KaPa on ansainnut sarjan kärkipaikan mutta KaDy kuittaa Vehkalammella…

YLÖS

Kommentoi