Torstai 5.8.2010 klo 20.30, Huhtasuon hiekka

KaDy II – PaRi II 0 – 3 (0-0)

Pelin alku viivästyi puolisen tuntia, kun joukkueet odottelivat tuomarin saapumista. Lopulta selvisi, että tuomariasettelussa oli käynyt sekaannus ja tuomari jouduttiin ottamaan kentän laidalta. Pitkällisen suostuttelun jälkeen KaDyn edustusjoukkueen valmentaja Sami ”Erzi” Erola päätti tarttua tehtävään. Peliaika lyhennettiin 2 * 35 minuuttiin.

Ensimmäisellä puoliajalla nähtiin hyvää peliä, Dyykkareiden osalta ehkä jopa kauden parasta. Toisella puoliskolla KaDy-äijien liike kuitenkin hyytyi ja PaRin nuoret etenivät selvään voittoon. Maalit syntyivät minuuteilla 58, 65 ja 70.

Tappiota huomattavasti suurempi vastoinkäyminen sattui noin tunnin pelin jälkeen. PaRin kärkipelaaja repi pelitilanteen ulkopuolella Dyykkarien kapteeni Väinö Ojalan kumoon. Vänen käsi jäi kaatuessa luonnottomaan asentoon. Kapteeni kiidätettiin sairaalaan, jossa käsi todettiin murtuneeksi. Sairaslomaa määrättiin vähintään viisi viikkoa, mutta keskiviikkona 11.8. tehtävän leikkauksen jälkeen pakkolepoa voi tulla lisää. Joka tapauksessa KaDy II:n kapteenin loppukausi on sananmukaisesti paketissa.

KaDy II:n kokoonpano:

Eetu Hiltunen (mv)

Väinö Ojala ©
Jari Laine
Pasi Räsänen
Lauri Nykänen

Fabian Kananen
Heikki-Pekka Noronen
Jarkko Kandelin
Jukka Aumanen
Pekka Kilkki
Tero-Erik Tuomala
Markku Surakka

Jani Kytöjoki
Joonas Laukkanen
Janne Korhonen

YLÖS

Kommentoi