Lauantai 11.9.2010 klo 14, Karstulan urheilukentän nurmi

Kiva – KaDy II 4 – 1 (2-0)

Karstulassa nähtiin sikäli ihmeellinen tapahtuma, että Kampuksen Dynamon joukkue teki siellä maalin. Sitä ei ole nähty miesmuistiin, liekö ikinä? Maalin viimeisteli entisellä kotikentällään Mauno Pakarisen hyvän vapaapotkun jälkitilanteesta Dyykkarien kapteeniksi tähän peliin valittu Jukka Aumanen. Maali oli kuitenkin laiha lohtu, koska kotijoukkeen Mika Jalkanen teki Dyykkarien keskuspuolustuksen estelyistä huolimatta neljä ja näin pisteet jäivät Karstulaan.

12. Jalkanen 1-0
18. Jalkanen 2-0
76. Jukka Aumanen 2-1 (vapaapotkun jälkitilanne)
80. Jalkanen 3-1
82. Jalkanen 4-1

KaDy II:n kokoonpano:

Heikki-Pekka Noronen (mv)

Lauri Nykänen
Pasi Räsänen
Jani Kytöjoki

Eetu Hiltunen
Bubi Tuomala
Joonas Laukkanen
Mauno Pakarinen
Janne Korhonen
Pekka Kilkki

Jarkko Kandelin
Jukka Aumanen (c)

YLÖS

Kommentoi