FC Saarijärvi – KaDy 1-5 (1-2)

KaDy päätti Nelosen kauden seitsemään perättäiseen voittoon ja yhdeksään tappiottomaan peliin. Tämäkään ei riittänyt, sillä KaPa-51 murskasi myöhäisillassa Hukin, nousi syyskuussa tasapisteisiin Dynamon kanssa – ja voittaa Nelosen tehtyjen maaliensa ansiosta:

Sarjataulukko

Saarijärven märällä nurmella koleassa syysillassa pelatun ottelun maalintekijöinä kunnostautuivat KaDy-ikoni Ville ”Vaari” Ruuska, nopea toppari Jani ”Jantero” Hyvönen, maalipörssin kärkinimi Hannu ”Niskis” Niskanen sekä Nelosen tasolla hienon debyyttikauden valmentanut Sami ”Erzi” Erola. UEFA:n kilpailulautakunta päättää myöhemmin, merkitäänkö neljäs maali laukoja Niskaselle vai irtopallon seuranneelle Ruuskalle.

KaDy sijoittuu hienosti toiseksi tasaisessa kärkinelikossa ja voi siirtyä futsal-parketeille/talvilöhöilyyn hyvillä mielin. Kiitokset kannattajille ja yleisölle ja tervetuloa talven futsal-otteluihin:

http://kadyfutsal.net

Maalipörssit ja muut analyysit myöhemmin syksyllä.

YLÖS

Kommentoi