Kampuksen Dynamon jalkapallokotisivut ovat taas toiminnassa. Syynä elo-syyskuun vaihteen alasajoon oli yksinkertaisesti se, etteivät meediot saisi salattua tietoa KaDyn jalkapalloedustusjoukkueen nousuaikeista Kolmoseen.

Sivujen uinuessa Neljännessä Ulottuvuudessa KaDy ahkeroi Neljännessä Divisioonassa kylvettäen kolmea kärkijoukkuetta. Ottelut olivat melko tasaisia, mutta lukemat kertovat Absoluuttisen Totuuden:

Ke 25.8. KaDy – KaPa-51 2-1
Ke 1.9. LPK – KaDy 0-4
To 9.9. KaDy – SäyRi 4-1

Kutkuttavaa sarjatilannetta voi seurata sarjataulukosta>.

Kaksi ottelua vähemmän KaPa-51 pitää sarjavoiton lankoja omissa käsissään. KaDy lähtee hakemaan jatkoa kuuden ottelun voittoputkelle Saarijärveltä keskiviikkona 22.9. ja tiedottaa jatkoaikeistaan syksyn mittaan näillä sivuilla, mikäli sarjavoitto kohdalle nasahtaa.

YLÖS

Kommentoi