WordPressin tietokantavirhe: [Unknown column 'status' in 'field list']
SELECT `final` AS final_round, `group`, `home_team`, `away_team`, DATE_FORMAT(`date`, '%Y-%m-%d %H:%i') AS date, DATE_FORMAT(`date`, '%e') AS day, DATE_FORMAT(`date`, '%c') AS month, DATE_FORMAT(`date`, '%Y') AS year, DATE_FORMAT(`date`, '%H') AS `hour`, DATE_FORMAT(`date`, '%i') AS `minutes`, `match_day`, `location`, `status`, `league_id`, `home_points`, `away_points`, `winner_id`, `loser_id`, `stat_id`, `post_id`, `season`, `id`, `custom` FROM wp_leaguemanager_matches WHERE `id` = '228' LIMIT 1

KaDy III ja FC Feeniks ottivat yhteen harjoitusottelun merkeissä sunnuntaina 16.1. Huhtaharjun koululla. Peliaika oli 2×30 min. juoksevaa ja ottelu sujui ilman tuomaria suhteellisen hyvässä hengessä mitä nyt välillä pientä nokkapokkaa käytiin sinänsä kiihkeän ottelun tuoksinassa. Mutta sehän nyt lähinnä kuului asiaan sillä ottihan parketilla mittaa toisistaan suurimmaksi osaksi Kampuksen Dynamon jalkapallomiehistö.

Tällä kertaa KaDyn puolelta ilahduttavinta oli, että koko kauden hiukan ontunut puolustuspelaaminen oli nyt suhteellisen kuosissa ja Feeniksin ajoittain mallikkaatkin kuviot saatiin purettua. Totuuden nimissä on sanottava, että Feeniks olisi kenties paremmalla viimeistelyllä, tarkemmalla syöttöpelillä ja itsetunnolla voinut jopa kamppailla voitosta.

KaDyn puolelta ottelun hahmona hääri Hannu Niskanen joka paukutti vähintään tehot 2+2 ellei jopa kolmaskin syöttöpiste kilahtanut tilille. Muista KaDyn maaleista vastasivat Markku Surakka, Bubi Tuomala sekä Hannu Pernu.

YLÖS

Kommentoi