Kampuksen Dynamo hakee lisää pelaajia kesäksi. Seuran ykkösjoukkue pelaa Keski-Suomen IV-divisioonassa ja reservijoukkue V-divisioonassa. Varsinkin reservijoukkue kaipaa vahvistuksia riveihinsä lähes joka rintamalla. Myös valmentajaa haetaan.

Update 3.5.: KaDylla alkaa olla pelaajia jo aivan tarpeeksi.

5 vastausta kohteessa Kampuksen Dynamo hakee pelaajia

 1. Paljoko pelaaja maksaa?

  • Bubi kommentoi 2.3.2011 :

   ¡El pueblo unido, jamás será vencido! Un poco loco una chino availablues por con fotbol es to es torremolinos 30’000 manimani.

 2. Usted abismo blanco!

 3. EdWord kommentoi 5.3.2011 :

  saattaisiko tuo maratoona haluta tietää paljonko pelaaminen seurassa maksaa?

  • Bubi kommentoi 14.3.2011 :

   No sen verran voidaan raottaa häveliäisyyden verhoa, että KaDyn jäsenmaksu on 20€. Jokainen pelaaja huolehtii lisenssin (nyk. pelipassi) ja vakuutuksen itse. Lisäksi joukkuemaksu joka määräytyy kyseisen joukkueen kulunkien mukaan. Kakkosjoukkueessa se tällä kaudella näyttäisi olevan tuossa satkun luokkaa.

YLÖS

Kommentoi