KaDy III päätti kautensa 2010-11 Lehtisaaren turnauksessa 13.3. ja otti kauden aikana yhteensä neljä voittoa kärsien kuusi kirvelevää tappiota. JoSePaa, HuKia ja Skädäm-Akatemiaa ei saatu kellistettyä kauden aikana vaikka avaimet oli jo muutamankin kerran omissa kourissa ja lukkopesäänkin sovitettuna mutta lukkoa ei vaan saatu käännetyksi auki sitten millään. HuKi voitti koko III-divarin ja tiettävästi noussee kakkosdivariin mikäli sarjapaikan ottavat vastaan. Ja mikälie sarjajärjestelmä ensi kaudella tulee olemaankaan.

Futsalin Keski-Suomen III-divarin sarjajärjestelmä kaipaisi uudistamista mikäli kilpailullinen ja urheilullinen taso haluttaisiin pitää jonkinlaisena. Kolme ottelua päivässä on hieman liikaa ja asettaa paljon sen varaan minkälaisen joukkueen saa jalkeille kyseisenä päivänä. Toivotaan, että myös keskisuomalainen divari-futsal saadaan lähitulevaisuudessa nousuun ja kehittymään muun maan tavoin.

KaDy III:sen sisäisen pisteborsch-keiton voitti Jantero pajauttamalla yhteensä seitsemän maalia aina kun kengän kannat kestivät. Toiseksi eniten maaleja tehtailivat Eero ja Niskis viisi per mies.

KaDy III pistepörssi 2010-11

Jani Hyvönen     7+2  9
Hannu Niskanen    5+1  6
Eero Tamminen     5+1  6
Bubi Tuomala     3+3  6
Jukka Aumanen     2+4  6
Ville Ruuska     3+1  4
Markku Surakka    2+2  4
Fabian Kananen    1+3  4
Mickaël Fandi     3+0  3
Hannu Pernu      3+0  3
Petri Tamminen    0+3  3
Sadeq Akhawan (Ky)  1+0  1
Visa Eräjärvi (Ky)  0+1  1
Pasi Räsänen     0+0  0
Heikki Pynnönen (mv) 0+0  0

Maalit+syötöt  pisteet.  Ky = KaDyn ystävä

YLÖS

Kommentoi