WordPressin tietokantavirhe: [Unknown column 'status' in 'field list']
SELECT `final` AS final_round, `group`, `home_team`, `away_team`, DATE_FORMAT(`date`, '%Y-%m-%d %H:%i') AS date, DATE_FORMAT(`date`, '%e') AS day, DATE_FORMAT(`date`, '%c') AS month, DATE_FORMAT(`date`, '%Y') AS year, DATE_FORMAT(`date`, '%H') AS `hour`, DATE_FORMAT(`date`, '%i') AS `minutes`, `match_day`, `location`, `status`, `league_id`, `home_points`, `away_points`, `winner_id`, `loser_id`, `stat_id`, `post_id`, `season`, `id`, `custom` FROM wp_leaguemanager_matches WHERE `id` = '233' LIMIT 1

Äänekoskella pelattiin kauden ennsimmäinen peli hiekkakentällä. Auriko paistoi komeasti, ja kenttä pölisi niin ettei välillä nähnyt muuta kuin pölypilven siellä missä pallo oli.

FC Keitelejazz aloitti vahvasti ja sai heti alussa tehtyä maalin. Molemmilla joukkueilla oli tilanteita, mutta hiekkakentästä johtuen pallo pomppi hieman epäonnisesti molemille. Lisämaalit jäi näkemättä.

YLÖS

Kommentoi