Kampuksen Dynamon edustusjoukkue korkkaa kautensa huomenna perjantaina, kun punamusta kulkue suuntaa rahtusen jälkipunoittavat vappunenänsä kohti Äänekoskea. Kotijoukkueen sivuosaa esittävä FC Keitelejazz on Kakkosen C-lohkon kärkijoukkue ViPan alle jyrätty Ala-Keiteleen entinen ylpeys, joka nousi viime kaudella tyylikkäästi Neloseen suvereenina sarjavoittajana. Liekö heillä suunta takaisin Keski-Suomen huipulle?

Dynamon vahvoista treenikauden näytöistä huolimatta Jazz lähtee otteluun selvänä suosikkina puoltajinaan vahva historiansa Kolmosessa, ennakkospekulaatiokahvipöydissä keskustelua hallinnut Dynamon runsaahko dyykkaripitoisuus sekä Jazzin taktinen kentänvaihto viheriöltä soralle. Hiekalla Dynamon bubilais-barcalainen taitofutis joutunee niin koville, että illan tavoitteena voisi olla vaikka ehtiä kotiin Tsekkoslovakian lätkäpelin toiseen erään mennessä.

Ottelu alkaa kello 19:00 paikallista aikaa. Tiettävästi tapahtumaan on vapaa pääsy, mutta tuoreen pullan saatavuudesta ei toimitukseen ole leijaillut vihjetuoksuja. Toivotaan parasta.

YLÖS

Kommentoi