WordPressin tietokantavirhe: [Unknown column 'status' in 'field list']
SELECT `final` AS final_round, `group`, `home_team`, `away_team`, DATE_FORMAT(`date`, '%Y-%m-%d %H:%i') AS date, DATE_FORMAT(`date`, '%e') AS day, DATE_FORMAT(`date`, '%c') AS month, DATE_FORMAT(`date`, '%Y') AS year, DATE_FORMAT(`date`, '%H') AS `hour`, DATE_FORMAT(`date`, '%i') AS `minutes`, `match_day`, `location`, `status`, `league_id`, `home_points`, `away_points`, `winner_id`, `loser_id`, `stat_id`, `post_id`, `season`, `id`, `custom` FROM wp_leaguemanager_matches WHERE `id` = '321' LIMIT 1

Kampuksen Dynamon kakkosjoukkue matkusti kauden 2011 avaukseen Petäjävedelle paikallisen PetPetin vieraaksi. Pienellä tekonurmella pelattu Vitosdivarivääntö ei olisi voinut alkaa punamustien kannalta huonommin: kun pelikello näytti kolmea minuuttia oli tilanne kotijoukkueelle 2-0. Dyykkarien kapteeni Sami Erola puski kulman jälkitilanteesta heti perään kavennuksen, mutta 8. minuutilla PetPet laukoi läpiajon päätteeksi loppuluvut 3-1. Se peli oli sitten siinä!

Toki ensimmäisellä puoliajalla molemmilla joukkueilla oli muutama paikka lisämaaleihin (PetPetillä vapari ylähirteen sekä rankkari, KaDylla Lauri Sallisen läpiajo), mutta varsinkin toisella puoliskolla peli oli tasaista keskikentän vääntöä eikä maalitilanteilla juuri herkuteltu. Lähimmäksi maalia pääsi PetPet, mutta toppari Väinö Ojala putsasi pallon maaliviivalta päätyrajasta yli.

KaDyn aneemista alkua mietitään vielä pitkään. Miten voi olla mahdollista, että vastustaja tekee kahdesta ensimmäisestä hyökkäyksestään kaksi maalia? Koko joukkue oli kuin unessa. Pelin vanhetessa nähtiin sentään jo asennetta mm. taklausten muodossa. Varoituksia ottelun erotuomari Antti Vilkman jakoi PetPetille kolme ja KaDylle kaksi (Sami Erola ja Pasi Reini).

YLÖS

Kommentoi