KaDyn taival käy perjantai-illan kunniaksi kohti Säynätsalon jylhää tunturimaisemaa. Kahden ottelun voittoputkeen itsensä piiskannut kampuslaisten lauma saa täten ensikosketuksensa vielä lähes uutuudenkarheaan (toim. huom.: ehkä pikemminkin uutuudenpehmeään) tekonurmeen, jolla tiettävästi kukaan punamustista ei vielä ole ehtinyt pelata otteluakaan.

Vastustaja sen sijaan tunnetaan riittävän hyvin: kyseessä on lahjakkaista ja lupaavista, pääsääntöisesti alle kuusikymppisistä namuttelijoista koostuva pallonhallintaan taipuvainen ex-atleettilauma, jonka keskeisimpänä heikkoutena voidaan pitää lievästi epävarsamaista kesäisen kirmailuinnon hienoista vajautta. Siis ei tahdo sedät enää heilua, kuten Kolmosen kunnia-aikoinaan.

Liike tunnetusti voidaan korvata älyllä, ja näin on SäyRinkin tapauksessa. Todisteena joukkueen laadukkuudesta voidaan pitää (parin voittonsa lisäksi) joukkueen hiljattain tahkoamaa tyylikästä tasuria Skädämin kultapalleroita vastaan.

Jouksevatko Dynamon duracellit itsensä loppuun, vai saadaanko punalamppu hehkumaan SäyRi-maalin takana? Dominoiko SäyRi peliä yhtä vakuuttavan tehottomasti kuin AC Souls viime viikolla Jyskässä? Loppuuko vierailta happi yläilmoissa? Onko SäyRin Juha Pakarinen yhtä hyvä, kuin kaupungilla liikkuvat juorut antavat syytä olettaa?

Nämähän saattavat kaikki selvitä huomenna perjantaina kello 18.30 alkaen Säynätsalon tekonurmella – sen kuuluisan mäen päällä.

YLÖS

Kommentoi