WordPressin tietokantavirhe: [Unknown column 'status' in 'field list']
SELECT `final` AS final_round, `group`, `home_team`, `away_team`, DATE_FORMAT(`date`, '%Y-%m-%d %H:%i') AS date, DATE_FORMAT(`date`, '%e') AS day, DATE_FORMAT(`date`, '%c') AS month, DATE_FORMAT(`date`, '%Y') AS year, DATE_FORMAT(`date`, '%H') AS `hour`, DATE_FORMAT(`date`, '%i') AS `minutes`, `match_day`, `location`, `status`, `league_id`, `home_points`, `away_points`, `winner_id`, `loser_id`, `stat_id`, `post_id`, `season`, `id`, `custom` FROM wp_leaguemanager_matches WHERE `id` = '364' LIMIT 1

Kampuksen Dynamon kakkosjoukkue ei saanut aikaiseksi pelitilannemaalia Konneveden Urheilijoita vastaan keskiviikkona 15. päivä kesäkuuta heleän autereisessa ja aurinkoisessa kesäillan ottelussa Konneveden erinomaisella nurmella. Joukkue kärsi jälleen siitä kuuluisasta kurimuksesta jonka syövereissä dyykkarit ovat vaeltaneet jo yli vuoden; maalia ei saada sitten millään vaikka paikkojakin luodaan. Mutta paikkojakin voisi joukkue laajalla materiaalillaan luoda enemmänkin.

Konneveden Urheilijat olivat enemmän ottavana osapuolena vaikka välillä mentiinkin aika tasavahvaa keskialueen fyysistä taistelua. Ottelu oli aika fyysinen ja Konneveden Urheilijoiden taklauspeli lienee myös manannut pois suurimmat pelihalut dyykkareiden miehistöstä. Joukkueen ainokaisen viimeisteli Kari Marttinen pilkulta kun dynamo-pelaaja jyrättiin kumoon rangaistusalueella. Konneveden Urheilijat tasoittivat pian ottelun kun puolustuspelaaminen oli joukkueella heikkoa ja virheistä tällä tasolla rangaistaan armotta. Sam Sahlberg nousi ilahduttavasti laidoilta ja toimitti palloja boksiin mutta maaliin asti pyöreä peliväline ei löytänyt tietään. Dyykkarit saivat myös iloisia uutisia sillä Kuhis liittyi pitkän poissaolon jälkeen rinkiin ja luutikin keskikentän lukkona armoa antamatta.

Lopussa dynamolaiset saivat aikamoisen ruljanssin päälle Konneveden Urheilijoiden maalille. Noin viisi kulmapotkua peräjälkeen tuotti yhden vaarallisen maalitilanteen kun puskuun noussut Pasi Räsänen nikkasi pallon kohti Konneveden Urheilijoiden maalia mutta puolustaja pääsi korjaamaan pallon pois maaliviivalta. Dyykkareilla oli vielä pari aikas namua paikkaa pistää pelivälinettä kotijoukkueen verkon perukoille mutta onnistumisprosentti pyöreät nolla. Tilanne nollataan ja tästä JoSePan kimppuun keskiviikkona.

YLÖS

Kommentoi