Dynamon kauden surkuhupaisa alku on yllättänyt kaikki kylien ennustajaeukot Pihtiputaalta Leivonmäelle saakka. Neljän ottelun jälkeen pistesaalis on ansaitun alhainen. Edelleen suurinpana ongelmana voitaneen pitää maalintekoa, vaikka ei päästettyjenkään maalien sarake joukkuetta mairittele KeuPan näytöksen jälkeen.

Perjantaina Jyskässä vastaan asettuva HuKi on lennokkaan alun jälkeen hieman hyytynyt. On kuitenkin syytä muistaa, että se vei kölin alta niin SäyRiä kuin iki-ihanaa Soulsiakin runnoen kahdessa voitto-ottelussaan komeat yhdeksän maalia. Vanhojen partojen notkuessa kotokuppilassa ovat varsojen lailla kirmaavat uudet siloposket ottaneet isoa roolia joukkueelle ominaisen fyysisessä ryhmityksessä.

Ennakkosuosikin viittaa on tällä kertaa vaikea kummankaan harteille asettaa, sillä Dynamon surkeasta sarjapelien saldosta huolimatta kevään harjoituspelissä (4-0) HuKilla ei ollut mitään saumaa. Toimitus toivoo reipashenkistä vääntöä, joka ei jätä ketään kylmäksi. Lisäksi paikalle toivotaan yhtä äänekästä katsojaa, kentälle joukkueen viimeistelykipsiä murtamaan hänen kaimaansa sekä bonukseksi himppasta flaksia vierasjoukkue Dynamolle.

HuKi – KaDy huomenna perjantaina 3.6. kello 19.30 alkaen.

Vastaus kohteessa Kolme sarjapistettä kaipaa seuraa (tositark.)

 1. Pasimysiini kommentoi 3.6.2011 :

  Menestys on kykyä olla
  menettämättä innostustaan
  toistuvista epäonnistumisista
  huolimatta.
  Sir Winston Churchill

YLÖS

Kommentoi