WordPressin tietokantavirhe: [Unknown column 'status' in 'field list']
SELECT `final` AS final_round, `group`, `home_team`, `away_team`, DATE_FORMAT(`date`, '%Y-%m-%d %H:%i') AS date, DATE_FORMAT(`date`, '%e') AS day, DATE_FORMAT(`date`, '%c') AS month, DATE_FORMAT(`date`, '%Y') AS year, DATE_FORMAT(`date`, '%H') AS `hour`, DATE_FORMAT(`date`, '%i') AS `minutes`, `match_day`, `location`, `status`, `league_id`, `home_points`, `away_points`, `winner_id`, `loser_id`, `stat_id`, `post_id`, `season`, `id`, `custom` FROM wp_leaguemanager_matches WHERE `id` = '361' LIMIT 1

Kampuksen Dynamon reservit saivat Korpilahden vesisateessa vastaansa FC Villiketut. Kettulauma koostuu erään JJK:n juniorivalmentajan mukaan niistä pelaajista, jotka jäävät vähälle peliajalle JJK:n A- ja B-junioreissa (A-junnut pelaavat SM-sarjaa). Mistään rupusakista ei todellakaan ollut kyse; KaDyn konkarit jäivät totaalisesti vikkelien ja kovakuntoisten poikien jalkoihin.

Peli alkoi Villikettujen painostuksella, mutta muutaman minuutin ihmettelyn jälkeen myös KaDy alkoi saada tilanteita kettupäätyyn. Kun peliä oli pelattu reilut 10 minuuttia, Dyykkarien paidassa debytoinut Tuomas Lampinen pamautti todella hienon vedon Villikettujen maalin oikeaan ylänurkkaan: 1 – 0. Siihen KaDyn ilonaiheet tästä pelistä sitten loppuivatkin. Villiketut tasoitti hetken päästä ja nakutteli maaleja yhä kiihtyvällä tahdilla; tauolle mentäessä tilanne oli jo peräti 1 – 8!

Tauolla KaDyn valmennusjohto teki pieniä muutoksia ryhmitykseen. Kari Marttinen siirtyi keskikentältä toppariksi Ville Ruuskan tilalle ja toinen keskikentän moottori, Jari Laine, otti H-P Norosen paikan maalinsuulla. Toinen puoliaika sujuikin punamustilta yhtä lipsahdusta lukuun ottamatta paljon paremmin kuin ensimmäinen. Loppulukemat 1 – 9 olivat täysin pelitapahtumien mukaiset.

Siistissä pelissä ei jaettu yhtään varoitusta. Ottelun tuomitsi Olli Mäkinen.

MAALIVAHTI HAKUSESSA!!!

KaDyn maalivahtitilanne on tällä hetkellä todella huono. Kahdella joukkueella on käytettävissä vain yksi maalivahti. Maalivahdin lisäksi KaDy II hakee uusia pelaajia rinkiinsä loukkaantuneiden pelimiesten tilalle. Jos pelaaminen kiinnostaa tässä hienossa joukkueessa, ota rohkeasti yhteyttä valmentajaan Bubi Tuomalaan (katso yhteystiedot-linkki etusivulta). Tämän kauden pelejä on vielä jäljellä kymmenen kappaletta. Seuraavana on vuorossa KonnU Konneveden nurmella keskiviikkona 15.6. klo 19.00 alkaen.

YLÖS

Kommentoi