WordPressin tietokantavirhe: [Unknown column 'status' in 'field list']
SELECT `final` AS final_round, `group`, `home_team`, `away_team`, DATE_FORMAT(`date`, '%Y-%m-%d %H:%i') AS date, DATE_FORMAT(`date`, '%e') AS day, DATE_FORMAT(`date`, '%c') AS month, DATE_FORMAT(`date`, '%Y') AS year, DATE_FORMAT(`date`, '%H') AS `hour`, DATE_FORMAT(`date`, '%i') AS `minutes`, `match_day`, `location`, `status`, `league_id`, `home_points`, `away_points`, `winner_id`, `loser_id`, `stat_id`, `post_id`, `season`, `id`, `custom` FROM wp_leaguemanager_matches WHERE `id` = '386' LIMIT 1

KaDyn kakkosjoukkueen kevätkausi päättyi hieman mollivoittoisesti kun Jämsänkosken Ilves näytti niin sanotusti närhen privaatit osat dyykkareille ottamalla 2-5 voiton Korpilahden kuumassa illassa heinäkuun alussa. Kadyn taistelijat siirtyivät ensimmäisellä puoliajalla jo 2-0 johtoon Lauri Sallisen rynniessä vahvasti vastustajan päädyssä ja tuikaten pari kertaa pallon pömpeliin ja näyttäen esimerkkiä muille kuinka tilanteet kannattaa taistella loppuun saakka.

Kun tunti oli pelikellossa alkoi selvästi vaihtopenkki käydä tiheämmin, jalka ei enää samalla lailla noussut kuin ensimmäisellä puoliajalla ja kun liike alkoi hiipumaan myöskään ajatus ei pysynyt enää mukana. Ilves pääsi pöllyttämään loppupuolituntisella helposti kadylaisten kalaverkkoja kesälomien kunniaksi. Päätkin taisivat hieman painua jo kaksi-kaksi -tilanteessa ja loput maalit olivat lähinnä kosmetiikkaosaston mirkun taidon näyte tuuheine permiksineen.

Huomionarvoista lienee, että Ilves latoi pallon verkkoon vartin sisällä neljä kertaa. Näistä mustista aukoista kakkosjoukkueen on päästävä eroon. Pari uutta treenimuotoa saattaa auttaa pääsemään nopeammin maalintekoperimeetterille ja auttavan pallollisessa hallinnassa.

KaDy II maalipörssin tilanne

Sami Erola      4
Lauri Sallinen    3
Markku Leppäpuisto  2
Jari Laine      1
Tuomas Lampinen   1
Kari Marttinen    1
Janne Korhonen    1
Sam Sahlberg     1

—————

Syyskausi käynnistyy kakkosjoukkueen osalta harjoitusottelulla FC Kurdistaniaa vastaan ensi sunnuntaina 31. päivä heinäkuuta Vehkalammella. Ykkösjoukkue jo ottelee perjantai-iltana KeiteleJazzia vastaan. Harjoitusottelun toivotaan herättelevän dyykkareita takaisin laiturin nokasta ja saunan vieruksilta jälleen tositoimien pariin. Aika kelata siima takaisin virveliin, kerätä hylsyt pullokoreihin ja suunnistaa plankkaamaan fudispläägät kondikseen.

Kakkosjoukkueen loppukauden tavoitteena on saada permanentti kuosiin ja paketti pidettyä kasassa täydet 90 minuuttia. Ettei käy kuin Ilveksen kanssa:

 

3 vastausta kohteessa Dyykkareiden syyskausi käyntiin

 1. Materazzi kommentoi 30.7.2011 :

  Sponsoreita voisi nimenomaan hankkia parturi ja kampaamo segmentistä, joita jkl:ssa ja sen lähialueilla on lukematon määrä. Kaikille omat permikset tai muu Itä-Preussilainen takatukkamalli, kuten itselläni on. Harkinnassa on myös viikset ja ehkä sellaset D’Artagnan tyyliset.

  Nyt vaan musketit esiin ja soturit taisteluun harjoituksiin sekä peleihin. Oma muskettini kasvoi isommaksi edustuksen mukana eilen. Ehkä myös jonkun toisen punaisen kortin myötä… 🙂

 2. Kuvakoulutuksen erikoisparafiini I. Mage kommentoi 30.7.2011 :

  Jos tuota kuvaa ryhdytään enemmin syväanalysoimaan kiinnittynee ensisijainen huomio varmasti kahden oikeanpuolimmaisen asentoihin. Keskimmäisen kaverin raukea ilme sekä käsien puristava asento ylhäällä viestivät rennon tyylikkyyden ohella myös jännittävää iltapäiväleikkien mystistä tunnelmaa salaisten puutarhakäyntien muodossa. Valideimmaksi kysymykseksi tämän jälkeen nouseekin missä on oikeimman puoleisen kaverin käsi? Kenties hämmentynyt ilme kertoo kaiken.

  Tästä ei yhtyeen vasemmalla alhaalla oleva jäsen pahemmin hätkähdä vaan ilme on paljon puhuva ja isällisen toteava; ”Näin täällä…”

YLÖS

Kommentoi