WordPressin tietokantavirhe: [Unknown column 'status' in 'field list']
SELECT `final` AS final_round, `group`, `home_team`, `away_team`, DATE_FORMAT(`date`, '%Y-%m-%d %H:%i') AS date, DATE_FORMAT(`date`, '%e') AS day, DATE_FORMAT(`date`, '%c') AS month, DATE_FORMAT(`date`, '%Y') AS year, DATE_FORMAT(`date`, '%H') AS `hour`, DATE_FORMAT(`date`, '%i') AS `minutes`, `match_day`, `location`, `status`, `league_id`, `home_points`, `away_points`, `winner_id`, `loser_id`, `stat_id`, `post_id`, `season`, `id`, `custom` FROM wp_leaguemanager_matches WHERE `id` = '379' LIMIT 1

Sam Sahlberg laukoi ylärimaan ja kimmokkeen laukoi sisään Markku Leppäpuisto, jolle maali oli jo toinen yhtä monessa ottelussa: 1-1. Vastustaja sohi vielä seitsemän maalia, mikä tekee 1-8.

2 vastausta kohteessa Improvisaatioteatteri KaDy 2:n näytös tappiollinen

 1. Markku kommentoi 2.7.2011 :

  Ottelun kulusta ja pelitapahtumista olen Kanden kanssa enimmäkseen samaa mieltä. Tasoero ei mielestäni ollut niin iso kuin tulos antaa ymmärtää. Tämä tappio ja tulos ottaa päähän paljon enemmän kuin esimerkiksi Villikettuja vastaan.

  Tuomaroinnista sen verran, että en usko kenelläkään tuomarilla olevan motiivia alkaa V-divarin väännöissä suosimaan PaRia, KaDya tai mitään muutakaan joukkuetta. On muistettava, että on KaDykin saanut tällä kaudella osansa tuomareiden suosiollisista vihellyksistä ja viheltämättä jättämisistä. KonnU-pelissä saatiin pilkku aika heppoisin perustein, ja vastaavasti vastustajalle jäi pilkku viheltämättä tilanteessa, jossa itse olin varma, että pilkulle mennään. JoSePaa vastaan vastustajalta jäi maali hyväksymättä tilanteessa, jossa pallo kaikesta päätellen selvästi pomppasi ylähirrestä maalin sisään. PaRi-pelin ”tuomarivirheet” selittyvät varmaan sillä matemaattisella faktalla, että vastustaja piti palloa paljon enemmän ja loi suurimman osan maalitilanteista. Mitä enemmän ”paitsion rajalla”-tilanteita on, sitä enemmän paitsioita jää viheltämättä. Jos olisimme päässeet useammin hyökkäämään, olisi meillekin ehkä jäänyt paitsioita viheltämättä, tai saatu vapareita hyvistä paikoista.

  Se, että selkäranka katkesi tässä pelissä kyseenalaisiin maaleihin, on toisarvoista. Todellinen ongelma on, että selkärangan katkeamisia ja mustia hetkiä on sattunut joka pelissä tällä kaudella. Enpä osaa sanoa, miten näistä päästäisiin eroon.

  Vastustajan sikailujen ja selkääntönimisten kokeminen on subjektiivista. Itse ainakaan en koe, että PaRi-pelissä tai missään muussakaan pelissä tällä kaudella vastustaja olisi käyttänyt minua vastaan mitään törkeitä otteita. Liekö tässäkin asiassa niin, että sitä saa mitä tilaa. Joka tapauksessa vaikuttaa siltä, että pikku tönäisyistä vastustajalle mussuttaminen vain naurattaa vastustajan pelaajia ja vituttaa minua.

  Vastustajan tukkamuotiin en kiinnittänyt huomiota.

  Joo, ja ois hienoa jos dyykkareita kävis enemmän treeneissä, jotta päästäis vähän harjoittelemaan perusasioita kovatasoista ykkösjoukkuetta vastaan. Ymmärrän kyllä, että kaikki eivät treeneihin yksinkertaisesti pääse ja ehdi. Positiivista on, että peleissä on riittänyt tällä kaudella hyvin porukkaa.

 2. Bubi kommentoi 2.7.2011 :

  Otteluraportista sen verran, että se edustaa yksittäisen pelaajan mielipidettä eikä koko seuran.

  Sitten asiaan:
  Valmennusjohdolliset linjanvedot ja muut taktilliset peliasiat ovat Dyykkareiden valmennusjohdon ja pelaajien välisiä asioita eikä niiden ruotiminen mielestäni kuulu tänne julkisille puolelle. Oikeampi paikka käydä keskustelua olisi seuran oma sähköpostilista mutta vastataan nyt näin yleisellä tasolla joihinkin kohtiin.

  Kauden alussa oli vaikka kuinka paljon treeniä ja aikaa Dyykkareiden tulla ja harjoitella yhteispelaamista ja miettiä kuvioita tms. Dyykkareita ei pahemmin treeneissä näkynyt. Ei edes dyykkareille allokoidussa harjoitusottelussa vaan siinäkin mentiin lähinnä ykkösjoukkuepainotteisesti. Nämä ovat seikkoja joihin valmmennusjohto ei pahemmin voi vaikuttaa. Mihinkään sähköpostilla kuvioiden kertomiseen pelaajille en usko millään jos joukkueen peruspelaaminen ailahtelee laidasta laitaan ottelun sisällä. Siihen päästään mielestäni vain yhteistä peliä harjoittelemalla jolloin opitaan miten ne joukkuetoverit pelaavat / liikkuvat jne. ja opitaan reagoimaan joukkuetovereiden tekemisiin.

  Miten se yhteispalaveri olisi onnistunut kun kauden alussa ei vielä ollut edes tietoa mikä on kokoonpano saati, että siihen edellisiin premisseihin perustuen olisi ollut osanottajia?

  Mutta nyt olenkin itse karenssissa seuraavassa ottelussa joten voin keskittyä valmennukseen joten fläppitaulu tulee taatusti paukkumaan ensi torstaina Korpilahden illassa.

YLÖS

Kommentoi