Kampuksen Dynamon edustusjoukkue avaa toisen sarjakierroksen Keski-Suomen Nelosessa isännöimällä vahvasti esiintynyttä sarjanousija FC Keitelejazzia. Jazz porskuttaa sarjassa toisena, kun Dynamon pari karkeaa lepsuilua ovat pudottaneet viime vuoden jaetun pokalistin sarjan puoliväliin vedenjakajan paikalle.

Sarjatauon ylettömän ankara treenaus saattaa vielä huomenna näkyä lievänä kireytenä KaDy-ritarien pakaroissa, joten jollei Jazzin pojat ole keitelejazzailleet itseään viime viikonloppuna vielä enemmän puuduksiin, voi edessä olla kova kyyti Jazzin tahdissa. Toisaalta KaDyn mahdollisuuksia puoltaa ottelun peliareena: onhan KaDy tupannut olemaan äärimmäisen kova vastus joka joukkueelle sillä kuuluisalla vanhalla Vehkiksellä. Viimeksi punamustat ovat hävinneet areenalla yli vuosi sitten, 15. kesäkuuta 2010.

Yhtä kaikki, äärimmäisen jännittävää jalkapalloviihdettä (ja varmasti koko rahan edestä) on tarjolla KaDyn oikeassa kotiluolassa huomenna perjantaina kello 19.30 alkaen.

YLÖS

Kommentoi