WordPressin tietokantavirhe: [Unknown column 'status' in 'field list']
SELECT `final` AS final_round, `group`, `home_team`, `away_team`, DATE_FORMAT(`date`, '%Y-%m-%d %H:%i') AS date, DATE_FORMAT(`date`, '%e') AS day, DATE_FORMAT(`date`, '%c') AS month, DATE_FORMAT(`date`, '%Y') AS year, DATE_FORMAT(`date`, '%H') AS `hour`, DATE_FORMAT(`date`, '%i') AS `minutes`, `match_day`, `location`, `status`, `league_id`, `home_points`, `away_points`, `winner_id`, `loser_id`, `stat_id`, `post_id`, `season`, `id`, `custom` FROM wp_leaguemanager_matches WHERE `id` = '298' LIMIT 1

Edustusjoukkueen pelaajista suuri osa oli poissa sairauksien, vammojen työ- ym. esteiden vuoksi. Onneksi neljän Dyykkarin (Kadyn II joukkue, toim. huom.) avulla joukkue saadaan täyteen. Tosin voimiansa rasittaa edellisen päivän hektinen V-divarin peli. Samaan aikaan Hukin nuorekas joukkue lämmittelee 15 pelaajan voimin. Huolta aiheuttaa se, että pelipaidat puuttuvat. Aletaan selvittää kadonneiden paitojen mysteeriä ja paljastuu, että tapahtumat ovat menneen jotakuinkin näin: paidat ovat Haapamäen Jussilla, eikä Jussi vastaa puhelimeen. Jussi on nimittäin päättänyt lukita itsensä asuntonsa ulkopuolelle, jättäen avaimet, puhelimen ja pelipaidat sisälle. Varasuunnitelma käyttöön ja Dyykkarien eiliset, hiessä marinoidut paidat päälle ja ottelu pääsee alkamaan.

Tällä kertaa ei IV-divarin ottelu tarjoa katsojille kuin pahaista potkupalloa, jossa ehkä maksimissaan neljä syöttöä saadaan peräkkäin omille. Ottelu etenee kohtuullisen tasaisesti, kunnes 33. minuutilla kolme KaDyn pelaajaa päättää katsella vierestä, kun Kukon Tuomas taistelee yksinään Hukin pyöritystä vastaan rankkarialueen sisällä. Seurauksena veto takakulmaan ja Huki 0-1 johtoon. Pitäisiköhän puolustajia muistaa tukea…?

Toiselle puoliajalle on saatu kaivettua vaihtopelaajia. Eero Tamminen tulee kentälle 55. minuutilla ja piristää KaDyn peliä esittämällä muutamia näyttäviä kyniä. Maalipaikkoja on molemmilla joukkueilla, mutta viimeistelyssä parannettavaa. Tasaisesti etenevä ottelu ratkeaa 86. minuutilla kun allekirjoittanut päättää liukastua keskialueella päästäen Hukin ylivoimahyökkäykseen. Seurauksena 0-2 maali. Loppuhetkillä Huki kaunistelee vielä kolmannen maalinsa.

Vastaus kohteessa HuKi peittosi ramman Dynamon Vehkalammella

  1. admin kommentoi 29.8.2011 :

    Ristijätkälle kumminkin nostettava stetsonia korkealle, että jaksoi vielä avainsekkailujen jälkeen tulla joukkueen avuksi. Propsit! Nyt vaan KaDyn kurssi uuteen nousuun ja Souls kaatoon!

YLÖS

Kommentoi