24.8.2011 - KaDy:
“Keuruulta ei pisteitä”  - Jantero

WordPressin tietokantavirhe: [Unknown column 'status' in 'field list']
SELECT `final` AS final_round, `group`, `home_team`, `away_team`, DATE_FORMAT(`date`, '%Y-%m-%d %H:%i') AS date, DATE_FORMAT(`date`, '%e') AS day, DATE_FORMAT(`date`, '%c') AS month, DATE_FORMAT(`date`, '%Y') AS year, DATE_FORMAT(`date`, '%H') AS `hour`, DATE_FORMAT(`date`, '%i') AS `minutes`, `match_day`, `location`, `status`, `league_id`, `home_points`, `away_points`, `winner_id`, `loser_id`, `stat_id`, `post_id`, `season`, `id`, `custom` FROM wp_leaguemanager_matches WHERE `id` = '290' LIMIT 1

Kady sai otteluun unelma-alun, kun Sami Erola pääsi tuikkaamaan avausmaalin jo ottelun ensimmäisellä minuutilla hienon kuvion päätteeksi. Keupa toipui Kadyn salama-alusta ja sai otteen pelistä. Se tuotti tulosta ja Keupa iski tasoitusmaalin kulmatilanteesta 18 minuutilla. Keupan toinen maali syntyi 27. minuutilla myöskin kulmatilanteesta. Ensimmäisellä puoliajalla Kadyn maalipaikat olivat vähissä. Keupa sai painostuksellaan aikaan muutamia vaarallisia maalintekopaikkoja.

Toinen puoliaika jatkui Keupan painostuksella ja se palkittiinkin tuomarin lahjoittamalla rangaistuspotkulla, josta Keupa meni 3-1 johtoon 68. minuutilla. Kady haki ottelun loppupuolella tasoitusta ja Eero Tamminen pääsikin kaventamaan 83. minuutin pelin jälkeen. Keupalla oli pelin loppupuolella useampia paikkoja ratkaista peli mutta maalilla Petri Tamminen oli eri mieltä. Kumpikaan joukkue ei lopussa osunut joten Keupa vei pisteet maalein 3-2.

YLÖS

Kommentoi