WordPressin tietokantavirhe: [Unknown column 'status' in 'field list']
SELECT `final` AS final_round, `group`, `home_team`, `away_team`, DATE_FORMAT(`date`, '%Y-%m-%d %H:%i') AS date, DATE_FORMAT(`date`, '%e') AS day, DATE_FORMAT(`date`, '%c') AS month, DATE_FORMAT(`date`, '%Y') AS year, DATE_FORMAT(`date`, '%H') AS `hour`, DATE_FORMAT(`date`, '%i') AS `minutes`, `match_day`, `location`, `status`, `league_id`, `home_points`, `away_points`, `winner_id`, `loser_id`, `stat_id`, `post_id`, `season`, `id`, `custom` FROM wp_leaguemanager_matches WHERE `id` = '283' LIMIT 1

0 min: Tervetuloa seuraamaan KampuksenDynamo.com:in liveraportointia tänä hienona, joskin hivenen kosteana ja koleahkona iltana Säynätsalo-stadiumille. Tänäänhän tässä niin kutsutussa kuuden pisteen ottelussa Dynamon vastaan asettuu LPK.

0 min: Yleisöä on lehtereille ruvennut pakkautumaan jo suhteellisen mallikaasti. Dynamon kannattajoukko, Kampuksen Pojat, onkin jo alkanut raivokkaan rummutuksen säestyksellä ”Oi Dynamo On” laulannan. Ilmassa on suuren urheilujuhlan tuntua.

1 min: Dynamon kokoonpanossa näyttäisi olevan jokunen yllätys. Reserveistä otteluun on kokemusta nostettu nelikko täynnä nuorta voimaa muodossa Ojala, Tuomala, Erola ja Noronen. Kaikkein yllätyksillisintä kuitenkin on valmentajan valitsema yltiöpäinen ja itsevarma taktiikka jossa maalivahdin paikalla on joukkueelle lisähyökkäysvoimaa tuomassa yleensä hyökkäyspäässä häärivä Mickael Fandi.

5 min: Peli on pyröinyt tasaisesti suuntaan ja toiseen. Suuren suuria paikkoja ei kummallakaan joukkueella ole ollut peliin on lähdetty vahvasti tunnustelevalla asenteella.

6 min: Samu ”Smaug” Kytölän häikäisevä kantapääkikka saa yleisön haukkomaan henkeään. Smaug pyörähtää kolmoispiruetin pallon päällä, rynnäten tämän jälkeen ohi hämmentyneen LPK pakin. Hyökkäys päätyy maalivahdin torjunnasta kulmapotkuun.

9 min: Voi kurjuuksien kurjuus. LPK iskee itsensä johtoon. Tilannetta edelsi Mickael Fandin vahva vastaantulo, jonka yhteydessä hän päätti harhauttaa vastustajan kärkeä potkaisemalla pallosta ohi. Tästä oivallisesta ratkaisustahan olisi saatu joukkueelle ylivoimahyökkäys, mutta valitettavasti kärkipelaaja tällä kertaa haistoi tilanteen ja siirsi pallon tyhjään verkkoon.

11 min: Vastustaja pommittaa KaDyn puolustusta laidan kautta, mutta Väinö ”Väne” Ojala pimentää nopeudellaan täysin vastustajan yritykset. Laittakaa nimi mieleen, tästä kaverista kuullaan vielä!

18 min: Oi Kady On! Lehtereiltä kajahtaa iloinen ralli kun Sami ”Erzi” Erola osoittaa valtavan potentiaalinsa ja tällää pallon verkkoon, ohi hölmistyneen LPK maalivahdin.  Tälle herra Kliiniselle syötön tarjosi upeasti Hannu ”Niskis” Niskanen, jättäen vastustajan puolustajat hetkeksi oikomaan ristiin pujoteltuja polviaan.

19 min: Aurinkokatsomossa syttyy soihtu, jonka turvamiehet kuitenkin pian sammuttavat.

28 min: Peli on ollut vahvaa keskikentän vääntöä. Ihaillen täytyy nyt kommentoida myös potentiaalia mitä Riku ”Bukat” Buchtilla näyttää olevan. Pitkäjalkaisen Bukatin sulavista liikkeistä tulee mieleen Zlatanin näppärät pyörähdykset. Toivottavasti tieto moisista otteista kulkee myös päävalmentaja Paatelaisen suuntaan ja mies saa näytönpaikkansa vaikka talviturnauksissa.

33 min: Voi nenä! Kaiken todellisuuden ja järjen vastaisesti LPK siirtyy 2-1 johtoon. Voi taivaan käki! Vielä tästä noustaan. Tero Erik ”Bubi” Tuomala on noussut lämmittelemään kentän reunalla. Bubin kevyt askel voisi ehkä tuoda sen ylimääräisen silauksen Dynamon keskikentälle, jolla LPK:n pakka murtuisi.

45 min: Puoliaika. Kahvia ja pullaa. A-oikeudethan meni edellisessä kotiottelussa.

46 min: Toinen puoliaika pyörähtää käyntiin. Ei vaihtoja.

55 min: Bubi Tuomala sisään. Vaihtoon tulee toinen nuori lupaus, erittäin vahvan pelin pelannut Väne Ojala.

57 min: Bubi pitää vastustajaa keskialueella pilkkaanaan röyhkeällä pelillään. Katsomossa kaikuu ”Bubi Bubi, Bubo Bubo” chantit! Kannattajat haluavat ilmiselvästi lähettää maajoukkueen päävalmentajalle viestin yhdistämällä Bubin huuhkajan latinankieliseen nimeen!

64 min: Tässä kohtaa pieni tauko kun LPK:n maalikehikkoa vaihdetaan. Joku päästi Niskiksen laukomaan alle kolmesta kymmenestä metristä ja tässä tulos. Tuomarin puhuttelun jälkeen Niskis sai luvan laukoa tänään enää vasurin ulkosyrjällä. Paha paikka sillä nyt miehen täytyy olla todella varovainen.

68 min: Ei ole todellista. LPK siirtyy 3-1 johtoon. Toivoton taisto, on taivaan valtoja vastaan. Ei tämä voi olla todellista. Nyt tarvitaan jo uutta sykettä.

69 min: Vahvasti läpi ottelun esiintynyt Tuomas ”Topo” Kukko väläyttää teknistä osaamistaan keskittämällä itselleen omasta päästä ja ampuen omasta keskityksestään vastustajan kuudeltatoista saksipotkun jonka LPK:n maalivahti kuitenkin torjuu täpärästi yli.

70 min: Erinomaisia otteita esiintänyt Bukat saapuu vaihtoon ja tilalle vaihdetaan H-P Noronen. H-P Norostahan on usein verrattu itseensä Jari Litmaseen; ennenkaikkea pääpelivoimansa, nopeutensa sekä loukkaantumishistoriansa suhteen.

90 min: Ottelu päättyy. Katsomossa voi nähdä itkeviä Dynamo-kannattajia katkeralta vääryydeltä tuntuvan tappion jälkeen. Kaiken kaikkiaan on kuitenkin sanottava että esitys on varmasti myös rohkaiseva ja uskoa tulevaisuuteen luova. Tänään parempi joukkue hävisi, niinkuin tapana on jos häviävä joukkue on Dynamo.

päätetään livelähetys tähän.

Toim.Huom: Lähetysongelmien vuoksi lähetystä ei saatu ulos livenä mutta livelähetys julkaistaan näin ollen koosteena jälkikäteen. Emme myös ota vastuuta tekstin todenperäisyydestä minkään muun kun tuloksen osalta.

2 vastausta kohteessa LPK-KaDy: Seuraa ottelua livenä netissä!

  1. Topo kommentoi 8.8.2011 :

    Ehkä olis parempi, jos H-P pitäisi taas semmoisen rapian äärettömän mittaisen tauon raportoinnista.. 😉

  2. Materazzi kommentoi 8.8.2011 :

    Dynamon sivuille pitäisi oikeasti saada stream-ominaisuus, jolloin tähtireportterimme H-P ja kandi voisivat lievittää kotona sohvalla jännittävien tuskaa raportoimalla tapahtumia otteluista livenä? Itse ainakin seuraisin silmä kovana… 🙂

YLÖS

Kommentoi