WordPressin tietokantavirhe: [Unknown column 'status' in 'field list']
SELECT `final` AS final_round, `group`, `home_team`, `away_team`, DATE_FORMAT(`date`, '%Y-%m-%d %H:%i') AS date, DATE_FORMAT(`date`, '%e') AS day, DATE_FORMAT(`date`, '%c') AS month, DATE_FORMAT(`date`, '%Y') AS year, DATE_FORMAT(`date`, '%H') AS `hour`, DATE_FORMAT(`date`, '%i') AS `minutes`, `match_day`, `location`, `status`, `league_id`, `home_points`, `away_points`, `winner_id`, `loser_id`, `stat_id`, `post_id`, `season`, `id`, `custom` FROM wp_leaguemanager_matches WHERE `id` = '434' LIMIT 1

Kampuksen Dynamon kakkosjoukkue isännöi FC Vaajakosken kakkosjoukkuetta FCV/Redsiä Jyskän tekonurmella. Dynamo oli saanut jalkeille kauden viimeiseen koitokseen 12 pelaajan ryhmän. Varsinaista maalivahtia ei porukasta taaskaan löytynyt, mutta onneksi Lampisen Tuomas suostui menemään veräjän suulle.

Peli alkoi Vaajakoskelaisten hallinnalla. Kun pelikello oli edennyt seitsemännelle minuutille, pääsi Redsin oikea laita keskittämään pelivälineen KaDyn rangaistuspilkun kohdalle. FCV:n kapteeni laukoi suoraan ilmasta saksipotkua muistuttavan puolittain epäonnistuneen vedon yli kadyvahti Lampisen: 0-1. Edellisestä maalista ehti kulua vain seitsemän minuuttia, kun punamustien päässä soi jälleen. KaDy-puolustus ei ehtinyt peittämään kuudentoista rajan tuntumasta lähtenyttä sinänsä hienoa vetoa ja tilanne oli jo 0-2. Maalin jälkeen Dynamokin sai luotua hieman painetta vaajakoskelaisten päätyyn ja hankki mm. muutaman kulman.

Ottelun ratkaisu nähtiin jo puolen tunnin kohdalla. Vaajakosken pelaaja pääsi puolittain yksin läpi. Lampinen tuli maaliltaan hienosti vastaan ja torjui pallon aivan kuudentoista rajan tuntumassa. Läpi päässyt vaajakoskelainen kommentoi tilannetta äänekkäästi väittäen Lampisen pelanneen palloa käsillään kuudentoista rajan ulkopuolella. Tuomari juoksi puolesta kentästä paikalle ja sanoi, ettei hänellä ole muuta vaihtoehtoa kuin antaa punainen kortti Lampiselle: ”Ei ole väliä, jos jalat ovat kuudentoista sisällä – jos kädet ovat ulkopuolella, seuraa kentältäpoisto”. Dynamon maalivahdin pestin otti siitä eteenpäin Markku Surakka.

Dynamo taisteli loppupelin alivoimalla luoden parempia maalintekopaikkoja kuin täydellä miehityksellä. Varsinkin oikeana linkkinä pelanneen Jukka Aumasen keskityksistä avautui useita vaarallisia tilanteita, joista lähimpänä maalia oli Bubi Tuomalan laukoma hirmutykitys vasempaan yläkulmaan, jonka FCV:n maalivahti torjui vaivoin kulmaksi.

KaDyn tuhlaillessa maalipaikkojaan FCV onnistui 68. minuutilla: 0-3. Dynamon paras paikka kavennukseen tuli aivan loppuminuuteilla, kun Redsin maalivahti päätti tilanteen jälkeen pamauttaa kady-pelaajaa pallolla selkään/ päähän. Tuomari antoi maalivahdille varoituksen ja KaDylle rangaistuspotkun. Maalivahti paikkasi virheensä torjumalla Jarkko Kandelinin hivenen vasemmalle suuntautuneen matalan vedon. Ottelun viimeisellä minuutilla Reds iski vielä taululle loppuluvut 0-4.

Ottelun tuomari Mikko Karhunen jakoi pelissä yhteensä viisi varoitusta (joista yksi KaDylle) ja yhden jo mainitun punaisen kortin.

KaDyn valmennusjohto antanee loppuyhteenvedon koko kaudesta myöhemmin(?). Pysykää kanavalla 😉

YLÖS

Kommentoi