WordPressin tietokantavirhe: [Unknown column 'status' in 'field list']
SELECT `final` AS final_round, `group`, `home_team`, `away_team`, DATE_FORMAT(`date`, '%Y-%m-%d %H:%i') AS date, DATE_FORMAT(`date`, '%e') AS day, DATE_FORMAT(`date`, '%c') AS month, DATE_FORMAT(`date`, '%Y') AS year, DATE_FORMAT(`date`, '%H') AS `hour`, DATE_FORMAT(`date`, '%i') AS `minutes`, `match_day`, `location`, `status`, `league_id`, `home_points`, `away_points`, `winner_id`, `loser_id`, `stat_id`, `post_id`, `season`, `id`, `custom` FROM wp_leaguemanager_matches WHERE `id` = '422' LIMIT 1

Vastustajalle yksi aikainen joululahja, mutta kuitti sentään tuli melko nopeasti. Hyökkäyspäässä minä itte pudotin päällä taakse äänen suuntaan ja Jari Laine tempaisi puolivolleysta taukotilanteeksi 1-1.

85. minuutilla Jari Laine  antoi keskialueen vaparin pystyyn ja liipille juoksi päineen tasoitusmaalia tekemään ex-Karstula Pasi Reini.  Viimeisillä minuuteilla Markku Leppäpuisto järkkäsi paikan Sam Sahlbergille, joka laukoi loppuluvuiksi  3-2.

 

9 vastausta kohteessa KaDy 2 kukisti Karstulan

 1. Reiska kommentoi 3.9.2011 :

  ”Hyvähän se olisi omastakin keski-iästä (ja -vartalosta) pudottaa liiat pois, nuoret naiset kyselee jo henkilöpapereita. No, tällä kertaa vanhat vei sentään voiton, onhan sekin aina jotain. Varsinkin ilman vaihtomiehiä.”

  Samaahan se Markus puheli treeneissä että oli pukenut lenkille Dynamon uuden hienon takin päälle, niin oli naiset huudelleet pikkumustat kostuneina perään: ”Kato tuolla menee huippu-urheilija”… 😀

  • Voitto Molli kommentoi 3.9.2011 :

   Olen onnellinen MarLon Brandaon puolesta, mutta silti pieni tarkennus rapooni, varmuuden vuoksi. Nuoret naiset eivät siis selvitä papereistani, olenko jo täysi-ikäinen vaan kiinnostus kohdistuu toiseen ääripäähän eli yläikärajan alittamiseen, oiskohan se siellä eläkeiän kieppeillä. Ja Tapsa Rautavaaraa siteeraten: tämä tarina on tosi, valitettavasti.

 2. Bubi kommentoi 3.9.2011 :

  ”Toivottavasti loppu-uralla ei tarvitsisi enää kohdata yhtä ärsyttäviä porukoita kuin tämä viimeisin”

  Todettakoon jälleen, että ottelurapo edustaa yhden henkilön mielipidettä, ei seuran. Ja Kande, ei varmana tartte parin tyypin takia koko vastustajan joukkuetta teilata? Eikö näin? Peli oli omasta mielestäni ihan normi vitosdivarin vääntö mitä nyt vastustajalle huutelua oli hieman normia enemmän…

  • Voitto Molli kommentoi 3.9.2011 :

   Voi Bubi-parkaa, taas se joutuu pesemään kätensä meikäläisen rikoksista. No, onneksi on sentään ikävilläkin VASTUSTAJILLA puolustaja tässä porukassa. sitähän se on aina ollut seurassamme. Ei muuta kuin lehdistötiedote Hesarista alkaen joka suuntaan, näitähän lukeekin varmaan puoli Suomea. Olitko Bubi tosiaan niin unessa, että et huomannut vastustajan selvästi keskivertoa vastenmielisempää mussutusta koko ottelun aikana, säälittävistä heittäytymisistä puhumattakaan? Taisi sulla mennä pelikaverin kanssa jutustellessa aika niin rattoisasti, ettet oikein ehtinyt peliä seurata. Sain itse kuulla vastustajalta aika ikävääkin tekstiä, mikä ei tietysti sinua häirinnyt, olethan vain johtajamme. Vai pänniikö enemmänkin se, että kritiikkiä sai omakin joukkue, ei tietysti aiheesta,äkkiähän siitäkin meikälle syyt heittää niskaan?

   No, mennään saivarteluun mukaan sen verran, että koko vastustajan joukkue ei osallistunut kitinään, tarpeeksi moni kuitenkin. Mutta jos mun tekstit ei miellytä, niin siinähän sitten sensuroit poliittisesti epäkorrektit osat pois, ihan sama mulle. Markku voi hoitaa tuomareiden puolustamiset, vai meneekö ylitöiksi? Muutenkin niin tylsää puuhaa rapon teko, että onnittelen itseäni etten ruvennut urheilutoimittajaksi, näitähän joutuu vähän värittämään, että viitsii yleensä mitään naputella. Jos esiintyy meikäläisen kriitikkona, silloin pitäisi oikeasti olla sen verran suhteellisuudentajua, ettei lukisi jotain mutasarjasepustuksia kuin piru raamattua tai poliittinen vastustaja presidentin uudenvuodenpuhetta. Eikö tällaiset kannattaisi vain vaieta kuoliaiksi, vai mitä?

   • Bubi kommentoi 4.9.2011 :

    Kun teet otteluraporttia julkisesti seuran virallisille sivuille on sinulla jonkinlainen vastuu. Ei ainoastaan joukkuekavereitasi vaan myös seuraa kohtaan. Et kirjoita tekstiä itsellesi vaan sen lukee huomattavasti suurempi joukko ihmisiä. Ja he lukevat sen nimenomaan Kampuksen Dynamon otteluraporttina. Vastustajan solvaaminen ei kuulu otteluraportteihin vaan kritiikin voi esittää järkevästikin.

    Tätä kirjoittaessa artikkeli on ladattu uniikisti 92 kertaa. Päivittäin Dynamon sivuille tulee noin 70-190 uniikkia kävijää. Tässäkin valossa on syytä hieman miettiä mitä naputtelee.

    Tekstiäsi en sensuroi mikäli siellä ei ilmene laittomuuksia tai henkilökohtaisuuksia mitkä voivat aiheuttaa oikeustoimenpiteitä. Jokainen vastaa itse tekstistään. Niin minä omistani kuin sinä omistasi.

 3. Reiska kommentoi 3.9.2011 :

  Peli oli omasta mielestä varsin siistiä ja en allekirjoita sitä että vastustaja olisi mitenkään käyttäytynyt sikamaisesti. Tosin minulla saattaa olla puolueellinen näkökulma, kun olen entinen kivalainen. Itse ainakin tykkäsin siitä että entiset joukkuetoverit tervehtivät ja hyvällä huumorilla kuittailivat ”mestareiden liigan” taistelun kiihkeydestä huolimatta:

  http://www.youtube.com/watch?v=BgomX3qD-iA

  Itse yleensä jätän sen 90 minuuttia pelikentälle ja pyrin miettimään vielä senkin jälkeen että oliko oma käytös fiksua kentällä… Sori vaan toverit, koska kolikolla on yleensä kaksi puolta! Otan senkin ”mukisematta” vastaan että jonkun mielestä tein eräässä pelissä virheen, kun minun jalasta meni pallo keskiviivan tuntumassa sivurajasta yli. Tämän jälkeen vastustajan pelaaja keskiviivan tuntumasta sivurajalta heitti pallon käsillään laitapakin ja topparien taakse, josta toinen vastustajan pelaaja karkasi maalintekoon. Kai se minun virhe sitten oli. Kaveriahan ei paikata… 🙂

  Itse ainakin nautin peleistä ja treeneistä huippuolosuhteissa. Ei tarvitse kokea hiekkakenttien ihanuutta… 🙂

 4. Topo kommentoi 3.9.2011 :

  Olkoon seuraava kansanviisaus lohduttava niin omien, vastustajien, katsojien kuin tuomarinkien kohtalokkaissa kourissa viuhuneiden sanallisten seipäiden lävistämiksi joutuneita.
  ”Koirat haukkuvat, mutta karavaani kulkee.”
  [Antti Muurinen, HJK, 2009]
  [Jutta Urpilainen, SDP, 2011]

  Ja muistettakoon vielä se, että vaikka joskus meitä kaikkia tekonurmien karavaanareita niiden kuuluisien koirien haukunta nyppiikin, niin ”ei haukku haavaa tee”, ja vieläpä ”koira on ihmisen paras ystävä”.

 5. Kande kommentoi 5.9.2011 :

  Kauhee kanuuna, joten osaa vihapostista ei jaksa lukea lähipäivinä, mutta jännityksellä kuin lapsi jouluna odotan, tuleeko tappouhkauksia. Edellinen kerta onkin jo kaukana, taisi olla helmikuussa, tosin seuran ulkopuolelta silloin. Se oli kai sitä kuuluisaa parempaa roskaväkeä.

  Yleisön pyynnösta kuitenkin tein parista kohutusta nykytaiteen aarteesta silppua itse, kun ei seurassa toimi edes vanha kunnon brezneviläinen ennakkosensuuri. Nyt ei pitäisi olla mitään herkkiä lapsia traumatisoivaa aineistoa tarjolla, ellei sitten itse pelin taso ajoittain sellaiseksi vajoa. Kohulehdissä tietysti kohutaan, kun kohumaan parhaat kohujutut jää nyt saamatta. Siinä vasta kohu!

 6. Reiska kommentoi 5.9.2011 :

  Nyt kun jalkapallokausi lähenee loppuaan ja saattaa tulla tekemisen puutetta, niin voi aina keksiä uusia harrastuksia syksyn varalle: http://www.youtube.com/watch?v=EikVM58Miew&feature=related

YLÖS

Kommentoi