Kampuksen Dynamon jalkapallokausi 2011 meni rehellisesti sanottuna suurelta osin  penkin alle. Edustusjoukkue sijoittui Keski-Suomen nelosdivarissa toiseksi viimeiseksi ja on näin suuressa vaarassa pudota ensi kaudeksi vitoseen. Kakkosjoukkueen kausi meni myös hyvin synkästi sillä joukkue jäi kolmanneksi viimeiseksi.

Kauden ylle ajelehti tummia pilviä jo alussa kun treenivahvuudesta alkoi tippua miehiä loukkaantumisten seurauksena sekä vakavampien vammojen vuoksi pois koko kauden ajaksi. Alkukauden peleissä lasaretin ovien pauke vain tiivistyi. Tähän kun ynnätään vielä se, että niin edarin kuin kakkosenkin porukka ei ole enää mitään kovin nuorta ja tästä syystä perhe- sekä työvelvoitteet painoivat monella päälle alkoi ilma synketä jo totaalisesti. Syyskaudella mentiinkin jo kummankin joukkueen osalta enempi vähempi niin, että kunhan saadaan edes kentällinen kasaan. Tätä taustaa vasten onkin hieman tragikoomista, että dyykkareiden ensimmäisessä ottelussa oli lappu täynnä. Toiseen otteluun lähdettiinkin jo sitten ilman vaihtomiehiä.

Kampuksen Dynamo lienee tällä hetkellä isossa murrostilassa ja hallituksella onkin iso tehtävä edessään pohtia seuran jatkoa jalkapallopuolella ja etenkin ensi kautta kunhan pöly on tämän kauden osalta hieman laskeutunut.

KaDyn jalkapallopuoli jatkaa kumminkin suoraan putkeen rinta rottingilla ja rottinkituoli kenollaan kohti talvikautta Keski-Suomen piirin futsalin III-divarin merkeissä. Seuran futsal-puoli sen sijaan on treenannut jo pitemmän aikaa ja lähtee puolustamaan viime kauden loppuottelupaikkaa Futsal-Liigassa. Check it -> kadyfutsal.net

YLÖS

Kommentoi