KaDy III aloitti futsal-kautensa pelaamalla maanmainiossa K-S ETK:n kauteen valmistavassa turnauksessa neljä kovatasoista peliä. Tuloksina oli maukas voitto miesten Kakkosen LPK:sta ja Kolmosen PetPetistä, tasapeli Kakkosessa pelaavan Feeniksin kanssa sekä hivenen kirvelevä tappio Kakkosessa pelaavalle Varkauden Hukka-Pallo porukalle.

Päivän ensimmäinen peli Feeniksiä vastaan oli tasainen vääntö jossa joukkue sai vahvistuksina liigajoukkueen valmentajan T. Kelhälän sekä Sadeq Akhawanin. Tosin joukkue pelasi vain kahdella vaihtomiehellä mutta tilanne tasoittui ensimmäisen erän aivan loppupuolella kun Feeniksin maalivahti ajettiin ulos pallon pelaamisesta käsillä ja maalin estämisestä maalivahdin alueen ulkopuolella. Kova tuomio turnauksen luonteen huomioon ottaen. Koko toinen jakso mentiinkin aika pitkälle kadylaisten hallitessa ja pyörittäessä peliä. Punamustien ainoan teki Sadeg.

Varkauden porukkaa vastaan kadylaiset olivat altavastaajina vaikka joukkue sai vahvistukseksi poistuneen Kelhälän tilalle M. Inkisen. Kovakuntoinen, kylmiössä hermonsa karaissut ja virheetön Hukka-Pallo käytti hyväkseen kaikki maalipaikkansa kadylaisten omista virheistä eikä erittäin mainion maalivahtinsa ansiosta päästänyt ainuttakaan omaan pömpeliin. Etenkin Eero Tammisella taisi ottelussa olla pari tolppa- ja ainakin yksi ylärimalaukaus ja KaDy sai vielä kaksi rankkariakin mutta pallo ei löytänyt tietään rysään sitten millään. Voitto Varkauteen tyrnävin 4-0 lukemin.

Kolmannessa ottelussa joukkoon astuivat vielä S. Kytölä, H. Niskanen sekä M. Fandi ja uusien jalkojen ansiosta homma alkoi taas rullaamaan. LPK pelasi jostakin syystä hyvin avointa neliötä ja KaDy pääsi jatkuvasti katkomaan ja ristämään palloa sekä rakentelemaan hyökkäyksiä. Ottelussa maalit taisivat tehdä H. Niskanen 2, S. Kytölä 2, E. Tamminen, S. Akhawan ja M. Fandi. Pari maalia tehtiin hienon syöttelykuvion päätteeksi ja muutama tuli komella voimavedolla vähän kauempaa.  Kommenttiosiossa saa korjata jos maalintekijöiden osalta muisti teki tepposet.

Neljännessä ja päivän viimeisessä ottelussa oli tarjolla turnauksen kakkosen paikka. Hieman nihkeästi ottelu alkoikin Petäjäveden vikkeläkinttuisia nuoria vastaan ja osalla miehistöä alkoi pitkä päivä jo painaa jaloissa varsinkin kun Sadeg ja Inkkari joutuivat jättämään pelin väliin. Ottelussa siirryttiin johtoon B. Tuomalan maalilla mutta kuitti tuli nopeasti. H. Niskanen kävi tekemässä jälleen tahtomaalin mutta PetPet kuittasi senkin kun erittäin pirteästi esiintynyt petäjäveteläinen juoksi omalta maalilta toiselle asti pitäen kadylaisia pujottelukeppeinään. Toisella jaksolla mentiin pitkään kutkuttavassa tasatilanteessa kunnes S. Kytölä syötti maukkaasti B. Tuomalan avopaikkaan ja vapauttava byyri oli fakta. M. Fandi vielä viimeisteli 4-2 voiton tyhjään börsään vastustajan maalivahdin intoillessa voimanousuillaan.

Turnauksen toinen sija antaa hyvää myötätuulta kolmosjoukkueen tulevalla kaudelle kunhan vain piirin Kolmonenkin saataisiin arvoisiinsa puitteisiin.

K-S ETK futsal-turnaus 15.10. Vaajakoski

Feeniks - KaDy III         1-1
PetPet - LPK            3-4
Warkaus JK/Hukka-Pallo - KaDy III  4-0
Feeniks - LPK            2-2
PetPet - Warkaus JK/Hukka-Pallo   2-3
KaDy III - LPK           7-4
Feeniks - PetPet          3-2
Warkaus JK/Hukka-Pallo - LPK    4-3
KaDy III - PetPet          4-2
Warkaus JK/Hukka-Pallo - Feeniks  7-2

Epävirallinen sarjataulukko:
Warkaus JK/Hukka-Pallo  12 pist
KaDy III          7 pist
Feeniks          5 pist
LPK            4 pist
PetPet           0 pist

Joukkueessa päivän aikana pelasivat:
Petri Tamminen (mv) C
Ville Ruuska
Tero Kelhälä
Samu Kytölä
Sadeg Akhawan
Eero Tamminen
Hannu Niskanen
Pasi Reini
Mikaël Fandi
Mikko Inkinen
Bubi Tuomala

YLÖS

Kommentoi