WordPressin tietokantavirhe: [Unknown column 'status' in 'field list']
SELECT `final` AS final_round, `group`, `home_team`, `away_team`, DATE_FORMAT(`date`, '%Y-%m-%d %H:%i') AS date, DATE_FORMAT(`date`, '%e') AS day, DATE_FORMAT(`date`, '%c') AS month, DATE_FORMAT(`date`, '%Y') AS year, DATE_FORMAT(`date`, '%H') AS `hour`, DATE_FORMAT(`date`, '%i') AS `minutes`, `match_day`, `location`, `status`, `league_id`, `home_points`, `away_points`, `winner_id`, `loser_id`, `stat_id`, `post_id`, `season`, `id`, `custom` FROM wp_leaguemanager_matches WHERE `id` = '443' LIMIT 1

”Pelin pitää parantua huomattavasti, MOT”, luonnehti kolmosjoukkueen valmentaja Vaari Ruuska päivän saldoon tyytymättömänä. Tähän arvioon on helppo yhtyä sillä sen verran luokatonta oli dynamo-koneen jauhanta lauantaina 12.11.

Kaksi viikkoa sitten jotakuinkin 12-4 lukemin harjoitusottelussa kukistunut Nousu olikin yllättävän vaikea vastustaja Dynamon sotureille Kolmosen aloitusturnauksessa Lehtisaaren postimerkin kokoisella kentällä. Nousu sumputti ansiokkaasti ja dynamolaiset hakkasivat päätään seinään 2×20 minuuttia. Varsinkin alussa oltiin dynamolaisittain täysin hukassa ja silmät täynnä unirähmää eikä vetoja tullut. Vastustaja pääsi rokottamaan lähinnä karmaisevista omista virheistä ja taidettiin yksi maalikin Dynamolta riistää loppuminuuteilla kun Nousun ansiokkaasti pelannut maalivahti kauhoi pallon alleen maaliviivan takaa. Pisteet tasattiin karmaisevan kirpaisevasti tuloksella 4-4.

Valmennusjohto ripitti voimakkaasti surkeasti suorittanutta pelaajistoa ennen seuraavaa ottelua ja ilme hieman piristyikin ja dynamolaisten syöttely kulki paremmin ja varsinkin kaukovedot ”löysivät” tarkemmin verkon perukoille joka pienessä salissa on ehdoton edellytys jos voittoa Lehtisaaressa halajaa. Nopeasti juossut PetPet pelasi ”ison kentän” juoksuvoimaista futsalia ja vikkeläkinttuisilla junioreilla tila ja aika vain loppuivat yksinkertaisesti kesken ja KaDy pääsi rankaisemaan usemmankin kerran vastahyökkäyksistä. Sinänsä tasainen ottelu päättyi hieman dynamoa mairittelavasti lukemiin 7-3.

YLÖS

Kommentoi