WordPressin tietokantavirhe: [Unknown column 'status' in 'field list']
SELECT `final` AS final_round, `group`, `home_team`, `away_team`, DATE_FORMAT(`date`, '%Y-%m-%d %H:%i') AS date, DATE_FORMAT(`date`, '%e') AS day, DATE_FORMAT(`date`, '%c') AS month, DATE_FORMAT(`date`, '%Y') AS year, DATE_FORMAT(`date`, '%H') AS `hour`, DATE_FORMAT(`date`, '%i') AS `minutes`, `match_day`, `location`, `status`, `league_id`, `home_points`, `away_points`, `winner_id`, `loser_id`, `stat_id`, `post_id`, `season`, `id`, `custom` FROM wp_leaguemanager_matches WHERE `id` = '469' LIMIT 1

Vaikka päivän saldona oli täysi pistepotti alkoi päivän ensimmäinen ottelu futsalin Kolmosen toisen kierroksen ensimmäisessä turnauksessa täysin katastrofaalisesti. Nousu rynni 0-2 johtoon kun neljä minuuttia oli pelikellossa. Jälleen kerran vanha kunnon kady-ilmiö koikkeleihti Lehtisaaren parketille hetkisen ajaksi mutta liekö Vaarin jyrähdyksen myötä pelästynyt ja luikkinut pakosalle sillä toisella puoliajalla sisuuntunut joukkue nimittäin kassitti kuusi byyriä pitäen oman pään puhtaana.

Puolustuspelaaminen toimi vihdoin niin kuin sen olisi pitänyt toimia koko alkukauden ajankin. KaDyn kolmosjoukkue pääsi vihdoin alkukangertelujen jälkeen lähelle omaa tasoaan ja joka jamppa peitti tykitysyritykset ja katkoi syöttölinjoja ja etenemisiä  onnistuneesti.

Toisessa ottelussa joukkue tilkitsi entistä enemmän keskustaa ja Petäjäveden vikkeläkinttuiset ja taitavat Petäjäiset luottivat edelleen juoksuvoimaiseen pallonhallintapeliin (niin kuin aikaisemminkin) eivätkä näin ollen löytäneet pyörittelyilleen tilaa. Hattua pitää silti nostaa sillä muutama harkittu pelitilannekuvio oli varsin näyttävä mutta Lehtisaaren kärpäsen ulosteen kokoinen sali jätti tulokset juoksukuvioista torsoiksi.

KaDy puolestaan kävi tekemässä omista paikoistaan byyrilöiset jättäen PetPetin yhteen pelitilanteesta tehtyyn maaliin. Muutama todella hieno kadykuviokin nähtiin Sandiksen, Toiviksen ja Aumiksen toimesta ja Reiskakin pääsi tälläämään pari pommia venyttäen Lehtisaaren vierasmaalin verkkoja ääreispisteeseen saakka. Eniten maaleja päivän aikana tehtaili Leppis. Ja ilmeisesti kaikki lähietäisyydeltä (stoalaisella tyyneydellä metrin päästä kantapäänostolla maalivahdin ohi).

Päivän saldo ottelupöytäkirjojen mukaan KaDy III – Nousu 6-2, PetPet – KaDy III 1-6

Jampat kehissä päivän aikana:

Lehtisaari, Kolmonen 17.12.2011
Heikki Pynnönen (MV) 0+0
Markku Leppäpuisto 3+2
Ville Toivanen 2+1
Ville Ruuska 1+1
Ville Santala 2+2
Bubi Tuomala 0+2
Jukka Aumanen 1+1
Pasi Reini 2+1
Petri Tamminen 0+1
Hannu Niskanen 1+0
YLÖS

Kommentoi