WordPressin tietokantavirhe: [Unknown column 'status' in 'field list']
SELECT `final` AS final_round, `group`, `home_team`, `away_team`, DATE_FORMAT(`date`, '%Y-%m-%d %H:%i') AS date, DATE_FORMAT(`date`, '%e') AS day, DATE_FORMAT(`date`, '%c') AS month, DATE_FORMAT(`date`, '%Y') AS year, DATE_FORMAT(`date`, '%H') AS `hour`, DATE_FORMAT(`date`, '%i') AS `minutes`, `match_day`, `location`, `status`, `league_id`, `home_points`, `away_points`, `winner_id`, `loser_id`, `stat_id`, `post_id`, `season`, `id`, `custom` FROM wp_leaguemanager_matches WHERE `id` = '490' LIMIT 1

Kuudes ja Kolmosen viimeinen ottelupäivä alkoi KaDy III:sen osalta kiihkeätempoisella klassikkoväännöllä KaDy III – FS Feeniks II. Ottelu alkoikin perin juurin sekavissa merkeissä ja etenkin punakoneen alaspäin pelaaminen oli huolestuttavan virhealtista. Feeniks siirtyikin ottamaan ohjat harppuunahyökkäyksillään jossa maalivahdin saadessa pallon kolme miestä lähti välittömään vasta-hyökkäykseen kadylaisten jäädessä ihmettelemään. Feeniks siirtyikin tuota pikaa johtoon mutta kuitti tuli nopeasti Toivasen yläkulma-pyssytyksen muodossa. Feeniksin ylivoimahyökkäykset tuottivat toistamiseen päänvaivaa kotijoukkueelle ja tulosta maalin muodossa hienon kuvion päätteeksi. KaDy syttyi pikkuhiljaa peliin mukaan ja vastustajan nopea pelaajien nostaminen meinasi pariin otteeseen tuottaa kultamunan punamustille mutta palloa sudittiin avopaikasta ohi. Vastaavasti KaDyn maalilla Pynnönen teki pari loistotorjuntaa. JJK:n nuori ja vikkelä Koittola pääsi tasoittamaan tilanteeksi 2-2 jossa sujuteltiin pitkälle toisen puoliajan loppuhetkille Feeniksin ollessa hienoisesti painostavampi osapuoli vaikka ottelutapahtumat aaltoilivat kiivaasti päästä päähän. Sitten maanantain treeneissä ”rotta”-kuviotaan hieronut parivaljakko Reini ja Leppäpuisto väläyttivät harjoittelun sulosointujen muassa kantaneita makeita hedelmiään; Leppäpuisto siirsi vaparissa oivallisesti Reinille joka pääsi tälläämään maskista loppulukemiksi KaDylle 3-2.

Toisessa ottelussa vastaan asettui FCV/Reds joka oli kauden harjoituspeleissä kaatunut selvin luvuin mutta sarjassa osoittautunut yllättävän vaikeaksi vastustajaksi. Niin oli nytkin. Vanha, tuttu ja turvallinen kadyilmiö otti miehistöstä jälleen kerran vallan ja Reds pääsi tuikkaamaan ensimmäisestä hyökkäyksestään maalin kun noin 10 sekuntia oli pelattu. Pienen ryhtiliikkeen seurauksena ja Toivasen ennen peliä juonimien kulmakuvioiden ansiosta Dynamo pääsi ottamaan parin maalin johdon Toivasen ja Koittolan maaleilla. Reds kumminkin kiristi pelaamistaan ja sai pari helppoa maalia dynamolaisten ottaessa päivätorkkuja maalin edustalla. Pynnönen kumminkin nosti joukkueen mielialan sfääreihin tälläämällä maalin ja Santala varmisti pilkulta voiton ja loppulukemiksi 3-5.

Kahden voitetun pelin jälkeen viimeisessä ottelussa oli siis panoksena koko sarjan kakkostila sillä kauden aikana kovasti petrannut ja nousukuntoinen PetPet oli päivän tääs vaiheessa enää parin pisteen päässä. Ottelu alkoi jälleen kerran hermostuneesti ja omaa peliä ei saatu millään pyörimään huolimatta siitä, että vastustajalla oli selvästi futsal-ensikertalaisia ringissä mukana ja kosketus palloon hieman ”etäinen”. Pynnönen jopa pelasti muutaman paikan ja dynamolainen tehottomuus maalinedessä riivasi joukkuetta koko ensimmäisen jakson ajan. Vasta pitkälti toisella jaksolla Aumanen päästi joukkueen piinasta siirtämällä pallon tyylipuhtaasti verkkoon. Heti perään ”takajalka”-Santala pääsi näyttämään bravuurinsa ja tykitti ilmasta kiertopotkulla pallon yläpömpeliin. Loppulukemiksi 4-0 pääsivät vielä kaunistelemaan joukkueen nestorit Tuomala ja Tamminen.

Kaiken kaikkiaan jotakuinkin epätasainen kausi sen osalta, että muutama voitto olisi ollut otettavissa selvästi heikompaa vastustajaa vastaan. Rutiininomainen suorittaminen oli hieman liian hakusessa jotta tasaiset väännöt olisi sarjan alussa voitu kääntää voitoiksi. Loppupuolella näitä sitten hieman paikkailtiin. JoSePa pääsi jo sarjan alkuvaiheissa karkaamaan liian kauaksi ja lopulta selkeään Kolmosen voittoon. Käytäväpuheiden mukaan joutsalaiset ottanevat ensi vuonna heille tarjottaman Kakkosen paikan vastaan mikäli joukkueen runko vain pysyy kasassa. Dynamon puolesta virallinen sarja laitettiin tämän kauden osalta täten pakettiin kolmella voitolla ja valmistautuminen kauden päätavoitteeseen eli VaajaCupiin voi alkaa.

Pos   Team Pld W T L PCT Pts Last 5
1 JoSePa 14 11 1 2 0.821 34

WordPressin tietokantavirhe: [Unknown column 'status' in 'field list']
SELECT `final` AS final_round, `group`, `home_team`, `away_team`, DATE_FORMAT(`date`, '%Y-%m-%d %H:%i') AS date, DATE_FORMAT(`date`, '%e') AS day, DATE_FORMAT(`date`, '%c') AS month, DATE_FORMAT(`date`, '%Y') AS year, DATE_FORMAT(`date`, '%H') AS `hour`, DATE_FORMAT(`date`, '%i') AS `minutes`, `match_day`, `location`, `status`, `league_id`, `home_points`, `away_points`, `winner_id`, `loser_id`, `stat_id`, `post_id`, `season`, `id`, `custom` FROM wp_leaguemanager_matches WHERE `league_id` = '3' AND `season` = '2011-12' AND `final` = '' AND (`home_team` = '72' OR `away_team` = '72') AND TIMESTAMPDIFF(MINUTE, NOW(), `date`) >= 0 ORDER BY `date` ASC LIMIT 0,1

WordPressin tietokantavirhe: [Unknown column 'status' in 'field list']
SELECT `final` AS final_round, `group`, `home_team`, `away_team`, DATE_FORMAT(`date`, '%Y-%m-%d %H:%i') AS date, DATE_FORMAT(`date`, '%e') AS day, DATE_FORMAT(`date`, '%c') AS month, DATE_FORMAT(`date`, '%Y') AS year, DATE_FORMAT(`date`, '%H') AS `hour`, DATE_FORMAT(`date`, '%i') AS `minutes`, `match_day`, `location`, `status`, `league_id`, `home_points`, `away_points`, `winner_id`, `loser_id`, `stat_id`, `post_id`, `season`, `id`, `custom` FROM wp_leaguemanager_matches WHERE `league_id` = '3' AND `season` = '2011-12' AND `final` = '' AND (`home_team` = '72' OR `away_team` = '72') AND TIMESTAMPDIFF(MINUTE, NOW(), `date`) < 0 ORDER BY `date` DESC LIMIT 0,5

 
2 KaDy III 14 9 1 4 0.679 28

WordPressin tietokantavirhe: [Unknown column 'status' in 'field list']
SELECT `final` AS final_round, `group`, `home_team`, `away_team`, DATE_FORMAT(`date`, '%Y-%m-%d %H:%i') AS date, DATE_FORMAT(`date`, '%e') AS day, DATE_FORMAT(`date`, '%c') AS month, DATE_FORMAT(`date`, '%Y') AS year, DATE_FORMAT(`date`, '%H') AS `hour`, DATE_FORMAT(`date`, '%i') AS `minutes`, `match_day`, `location`, `status`, `league_id`, `home_points`, `away_points`, `winner_id`, `loser_id`, `stat_id`, `post_id`, `season`, `id`, `custom` FROM wp_leaguemanager_matches WHERE `league_id` = '3' AND `season` = '2011-12' AND `final` = '' AND (`home_team` = '74' OR `away_team` = '74') AND TIMESTAMPDIFF(MINUTE, NOW(), `date`) >= 0 ORDER BY `date` ASC LIMIT 0,1

WordPressin tietokantavirhe: [Unknown column 'status' in 'field list']
SELECT `final` AS final_round, `group`, `home_team`, `away_team`, DATE_FORMAT(`date`, '%Y-%m-%d %H:%i') AS date, DATE_FORMAT(`date`, '%e') AS day, DATE_FORMAT(`date`, '%c') AS month, DATE_FORMAT(`date`, '%Y') AS year, DATE_FORMAT(`date`, '%H') AS `hour`, DATE_FORMAT(`date`, '%i') AS `minutes`, `match_day`, `location`, `status`, `league_id`, `home_points`, `away_points`, `winner_id`, `loser_id`, `stat_id`, `post_id`, `season`, `id`, `custom` FROM wp_leaguemanager_matches WHERE `league_id` = '3' AND `season` = '2011-12' AND `final` = '' AND (`home_team` = '74' OR `away_team` = '74') AND TIMESTAMPDIFF(MINUTE, NOW(), `date`) < 0 ORDER BY `date` DESC LIMIT 0,5

 
3 PetPet 14 9 0 5 0.643 27

WordPressin tietokantavirhe: [Unknown column 'status' in 'field list']
SELECT `final` AS final_round, `group`, `home_team`, `away_team`, DATE_FORMAT(`date`, '%Y-%m-%d %H:%i') AS date, DATE_FORMAT(`date`, '%e') AS day, DATE_FORMAT(`date`, '%c') AS month, DATE_FORMAT(`date`, '%Y') AS year, DATE_FORMAT(`date`, '%H') AS `hour`, DATE_FORMAT(`date`, '%i') AS `minutes`, `match_day`, `location`, `status`, `league_id`, `home_points`, `away_points`, `winner_id`, `loser_id`, `stat_id`, `post_id`, `season`, `id`, `custom` FROM wp_leaguemanager_matches WHERE `league_id` = '3' AND `season` = '2011-12' AND `final` = '' AND (`home_team` = '77' OR `away_team` = '77') AND TIMESTAMPDIFF(MINUTE, NOW(), `date`) >= 0 ORDER BY `date` ASC LIMIT 0,1

WordPressin tietokantavirhe: [Unknown column 'status' in 'field list']
SELECT `final` AS final_round, `group`, `home_team`, `away_team`, DATE_FORMAT(`date`, '%Y-%m-%d %H:%i') AS date, DATE_FORMAT(`date`, '%e') AS day, DATE_FORMAT(`date`, '%c') AS month, DATE_FORMAT(`date`, '%Y') AS year, DATE_FORMAT(`date`, '%H') AS `hour`, DATE_FORMAT(`date`, '%i') AS `minutes`, `match_day`, `location`, `status`, `league_id`, `home_points`, `away_points`, `winner_id`, `loser_id`, `stat_id`, `post_id`, `season`, `id`, `custom` FROM wp_leaguemanager_matches WHERE `league_id` = '3' AND `season` = '2011-12' AND `final` = '' AND (`home_team` = '77' OR `away_team` = '77') AND TIMESTAMPDIFF(MINUTE, NOW(), `date`) < 0 ORDER BY `date` DESC LIMIT 0,5

 
4 FCV/Reds 14 6 2 6 0.5 20

WordPressin tietokantavirhe: [Unknown column 'status' in 'field list']
SELECT `final` AS final_round, `group`, `home_team`, `away_team`, DATE_FORMAT(`date`, '%Y-%m-%d %H:%i') AS date, DATE_FORMAT(`date`, '%e') AS day, DATE_FORMAT(`date`, '%c') AS month, DATE_FORMAT(`date`, '%Y') AS year, DATE_FORMAT(`date`, '%H') AS `hour`, DATE_FORMAT(`date`, '%i') AS `minutes`, `match_day`, `location`, `status`, `league_id`, `home_points`, `away_points`, `winner_id`, `loser_id`, `stat_id`, `post_id`, `season`, `id`, `custom` FROM wp_leaguemanager_matches WHERE `league_id` = '3' AND `season` = '2011-12' AND `final` = '' AND (`home_team` = '76' OR `away_team` = '76') AND TIMESTAMPDIFF(MINUTE, NOW(), `date`) >= 0 ORDER BY `date` ASC LIMIT 0,1

WordPressin tietokantavirhe: [Unknown column 'status' in 'field list']
SELECT `final` AS final_round, `group`, `home_team`, `away_team`, DATE_FORMAT(`date`, '%Y-%m-%d %H:%i') AS date, DATE_FORMAT(`date`, '%e') AS day, DATE_FORMAT(`date`, '%c') AS month, DATE_FORMAT(`date`, '%Y') AS year, DATE_FORMAT(`date`, '%H') AS `hour`, DATE_FORMAT(`date`, '%i') AS `minutes`, `match_day`, `location`, `status`, `league_id`, `home_points`, `away_points`, `winner_id`, `loser_id`, `stat_id`, `post_id`, `season`, `id`, `custom` FROM wp_leaguemanager_matches WHERE `league_id` = '3' AND `season` = '2011-12' AND `final` = '' AND (`home_team` = '76' OR `away_team` = '76') AND TIMESTAMPDIFF(MINUTE, NOW(), `date`) < 0 ORDER BY `date` DESC LIMIT 0,5

 
5 Huki 14 6 1 7 0.464 19

WordPressin tietokantavirhe: [Unknown column 'status' in 'field list']
SELECT `final` AS final_round, `group`, `home_team`, `away_team`, DATE_FORMAT(`date`, '%Y-%m-%d %H:%i') AS date, DATE_FORMAT(`date`, '%e') AS day, DATE_FORMAT(`date`, '%c') AS month, DATE_FORMAT(`date`, '%Y') AS year, DATE_FORMAT(`date`, '%H') AS `hour`, DATE_FORMAT(`date`, '%i') AS `minutes`, `match_day`, `location`, `status`, `league_id`, `home_points`, `away_points`, `winner_id`, `loser_id`, `stat_id`, `post_id`, `season`, `id`, `custom` FROM wp_leaguemanager_matches WHERE `league_id` = '3' AND `season` = '2011-12' AND `final` = '' AND (`home_team` = '71' OR `away_team` = '71') AND TIMESTAMPDIFF(MINUTE, NOW(), `date`) >= 0 ORDER BY `date` ASC LIMIT 0,1

WordPressin tietokantavirhe: [Unknown column 'status' in 'field list']
SELECT `final` AS final_round, `group`, `home_team`, `away_team`, DATE_FORMAT(`date`, '%Y-%m-%d %H:%i') AS date, DATE_FORMAT(`date`, '%e') AS day, DATE_FORMAT(`date`, '%c') AS month, DATE_FORMAT(`date`, '%Y') AS year, DATE_FORMAT(`date`, '%H') AS `hour`, DATE_FORMAT(`date`, '%i') AS `minutes`, `match_day`, `location`, `status`, `league_id`, `home_points`, `away_points`, `winner_id`, `loser_id`, `stat_id`, `post_id`, `season`, `id`, `custom` FROM wp_leaguemanager_matches WHERE `league_id` = '3' AND `season` = '2011-12' AND `final` = '' AND (`home_team` = '71' OR `away_team` = '71') AND TIMESTAMPDIFF(MINUTE, NOW(), `date`) < 0 ORDER BY `date` DESC LIMIT 0,5

 
6 Feeniks II 14 5 0 9 0.357 15

WordPressin tietokantavirhe: [Unknown column 'status' in 'field list']
SELECT `final` AS final_round, `group`, `home_team`, `away_team`, DATE_FORMAT(`date`, '%Y-%m-%d %H:%i') AS date, DATE_FORMAT(`date`, '%e') AS day, DATE_FORMAT(`date`, '%c') AS month, DATE_FORMAT(`date`, '%Y') AS year, DATE_FORMAT(`date`, '%H') AS `hour`, DATE_FORMAT(`date`, '%i') AS `minutes`, `match_day`, `location`, `status`, `league_id`, `home_points`, `away_points`, `winner_id`, `loser_id`, `stat_id`, `post_id`, `season`, `id`, `custom` FROM wp_leaguemanager_matches WHERE `league_id` = '3' AND `season` = '2011-12' AND `final` = '' AND (`home_team` = '78' OR `away_team` = '78') AND TIMESTAMPDIFF(MINUTE, NOW(), `date`) >= 0 ORDER BY `date` ASC LIMIT 0,1

WordPressin tietokantavirhe: [Unknown column 'status' in 'field list']
SELECT `final` AS final_round, `group`, `home_team`, `away_team`, DATE_FORMAT(`date`, '%Y-%m-%d %H:%i') AS date, DATE_FORMAT(`date`, '%e') AS day, DATE_FORMAT(`date`, '%c') AS month, DATE_FORMAT(`date`, '%Y') AS year, DATE_FORMAT(`date`, '%H') AS `hour`, DATE_FORMAT(`date`, '%i') AS `minutes`, `match_day`, `location`, `status`, `league_id`, `home_points`, `away_points`, `winner_id`, `loser_id`, `stat_id`, `post_id`, `season`, `id`, `custom` FROM wp_leaguemanager_matches WHERE `league_id` = '3' AND `season` = '2011-12' AND `final` = '' AND (`home_team` = '78' OR `away_team` = '78') AND TIMESTAMPDIFF(MINUTE, NOW(), `date`) < 0 ORDER BY `date` DESC LIMIT 0,5

 
7 Souls AC 14 3 2 9 0.286 11

WordPressin tietokantavirhe: [Unknown column 'status' in 'field list']
SELECT `final` AS final_round, `group`, `home_team`, `away_team`, DATE_FORMAT(`date`, '%Y-%m-%d %H:%i') AS date, DATE_FORMAT(`date`, '%e') AS day, DATE_FORMAT(`date`, '%c') AS month, DATE_FORMAT(`date`, '%Y') AS year, DATE_FORMAT(`date`, '%H') AS `hour`, DATE_FORMAT(`date`, '%i') AS `minutes`, `match_day`, `location`, `status`, `league_id`, `home_points`, `away_points`, `winner_id`, `loser_id`, `stat_id`, `post_id`, `season`, `id`, `custom` FROM wp_leaguemanager_matches WHERE `league_id` = '3' AND `season` = '2011-12' AND `final` = '' AND (`home_team` = '75' OR `away_team` = '75') AND TIMESTAMPDIFF(MINUTE, NOW(), `date`) >= 0 ORDER BY `date` ASC LIMIT 0,1

WordPressin tietokantavirhe: [Unknown column 'status' in 'field list']
SELECT `final` AS final_round, `group`, `home_team`, `away_team`, DATE_FORMAT(`date`, '%Y-%m-%d %H:%i') AS date, DATE_FORMAT(`date`, '%e') AS day, DATE_FORMAT(`date`, '%c') AS month, DATE_FORMAT(`date`, '%Y') AS year, DATE_FORMAT(`date`, '%H') AS `hour`, DATE_FORMAT(`date`, '%i') AS `minutes`, `match_day`, `location`, `status`, `league_id`, `home_points`, `away_points`, `winner_id`, `loser_id`, `stat_id`, `post_id`, `season`, `id`, `custom` FROM wp_leaguemanager_matches WHERE `league_id` = '3' AND `season` = '2011-12' AND `final` = '' AND (`home_team` = '75' OR `away_team` = '75') AND TIMESTAMPDIFF(MINUTE, NOW(), `date`) < 0 ORDER BY `date` DESC LIMIT 0,5

 
8 Nousu 14 2 3 9 0.25 9

WordPressin tietokantavirhe: [Unknown column 'status' in 'field list']
SELECT `final` AS final_round, `group`, `home_team`, `away_team`, DATE_FORMAT(`date`, '%Y-%m-%d %H:%i') AS date, DATE_FORMAT(`date`, '%e') AS day, DATE_FORMAT(`date`, '%c') AS month, DATE_FORMAT(`date`, '%Y') AS year, DATE_FORMAT(`date`, '%H') AS `hour`, DATE_FORMAT(`date`, '%i') AS `minutes`, `match_day`, `location`, `status`, `league_id`, `home_points`, `away_points`, `winner_id`, `loser_id`, `stat_id`, `post_id`, `season`, `id`, `custom` FROM wp_leaguemanager_matches WHERE `league_id` = '3' AND `season` = '2011-12' AND `final` = '' AND (`home_team` = '73' OR `away_team` = '73') AND TIMESTAMPDIFF(MINUTE, NOW(), `date`) >= 0 ORDER BY `date` ASC LIMIT 0,1

WordPressin tietokantavirhe: [Unknown column 'status' in 'field list']
SELECT `final` AS final_round, `group`, `home_team`, `away_team`, DATE_FORMAT(`date`, '%Y-%m-%d %H:%i') AS date, DATE_FORMAT(`date`, '%e') AS day, DATE_FORMAT(`date`, '%c') AS month, DATE_FORMAT(`date`, '%Y') AS year, DATE_FORMAT(`date`, '%H') AS `hour`, DATE_FORMAT(`date`, '%i') AS `minutes`, `match_day`, `location`, `status`, `league_id`, `home_points`, `away_points`, `winner_id`, `loser_id`, `stat_id`, `post_id`, `season`, `id`, `custom` FROM wp_leaguemanager_matches WHERE `league_id` = '3' AND `season` = '2011-12' AND `final` = '' AND (`home_team` = '73' OR `away_team` = '73') AND TIMESTAMPDIFF(MINUTE, NOW(), `date`) < 0 ORDER BY `date` DESC LIMIT 0,5

 

Vastaus kohteessa KaDy III pisti kolmos-divarin pakettiin Lehtisaaressa

  1. Reiska kommentoi 4.3.2012 :

    Hepa on kingi!

YLÖS

Kommentoi