Kampuksen Dynamon Keski-Suomen Viitosessa tulevalla kaudella viilettävä edustusjoukkue on saanut ilahduttavia uutisia ainaisien jobin postien sijaan. Joukkueen ovat jättäneet kevään mittaan muun muassa M. Fandi, H. Niskanen ja viimeisimpänä joukkueenjohtaja Petri Tamminen joka kuuli Huhtasuon Kisan kutsun liian houkuttelevana ja liittyi ”Pupujussien” leiriin.

Viikonloppuna kumminkin seuran johto oli tekemisissä valmennusseminaarissa eri jalkapallovaikuttajien kanssa ja eräs Keski-Suomessa aiemminkin vaikuttanut persoona kertoi halustaan vetää ”näin vanhemmiten” jotain alasarjaporukkaa tavoitteena nostaa joukkue ja seura ylempiin sarjoihin. Kyseinen herra oli Atik Ismail ja seuran johto tarttuikin tilaisuuteen empimättä ja ehdotti Dynamon leiriin siirtymistä. Näillä näkymin uusista haasteista innostunut Ismail vetänee jo ensi viikon keskiviikkona joukkuetta harjoituspelissä LPK:ta vastaan.

”Kun tämmöinen tilaisuus tuli vastaan niin luonnollisesti halusimme katsoa tämän kortin ja tarttua tilaisuuteen.” Kertoi seuran puheenjohtaja S. Kytölä  tuoreeltaan seminaarin jälkeen.

”On erittäin mielenkiintoista nähdä erään suomalaisen jalkapallolegendan edesottamuksia Dynamon vielä hieman hajanaisen rosterin parissa ja odotan jo innolla mitä 113 maaalia SM-liigassa paukuttanut Atik pystyy antamaan meille hyökkääjille. Itse jatkan kakkosena olemisen lisäksi siis myös pelaajana ja luulen, että tästä alkaa Dynamon uusi nousu.” Hehkutti S. Erola seminaarin jälkibileiden aikaan suoraan saunan lauteilta.

A. Ismail asettuu siis joukkueen ykkösvalmentajaksi, S. Erola kakkoseksi ja B. Tuomala siirtyy joukkueenjohdollisiin tehtäviin.

Atik puhuu Keski-Suomen seurakehittäjäpäivillä vain muutama minuutti ennen kuin "sopparia" ryhdyttiin lyömään lukkoon KaDyn kanssa.

3 vastausta kohteessa Dynamo päivitti valmentaja-rosteriaan

  1. Reiska kommentoi 1.4.2012 :

    Aprillipilan käryä ilmassa… 🙂

  2. Reiska kommentoi 1.4.2012 :

    Tosin Leppis soitteli hätääntyneenä ja kertoi tilanneensa lenkkarit heti sen jälkeen, kun oli lukenut uutisen Atikista. Leppis vannoi että alkaa käymään lenkillä joka päivä kaksi kertaa tehdäkseen vaikutuksen uuteen valmentajaan… 😉

  3. Jope kommentoi 2.4.2012 :

    Heh, mainiota toimintaa seuran johdolta.

YLÖS

Kommentoi