Kampuksen Dynamo taisteli vajaat 20 minuuttia kunnes Keski-Suomen Kolmosessa dominoiva Blue Eyes Team näytti miksi porukka pelaa paria sarjatasoa ylempänä. BET siirtyi 1-0 johtoon vapaapotkukuvion päätteeksi kun maalilla hienosti torjunut Heikki Pynnönen nyrkkeili pallon pois väljemmille vesille. Mutta! Jatkopallossa ei punamusta lauma ollut aivan 100% hereillä joten BETin pliukas hyökkääjä pääsi puskemaan lähietäisyydeltä pallon verkon perukoille.

Dynamo järjestäytyneenä puolustukseen

Mutta sinne menee. 19 min. pelattu, korjataan, taisteltu. Byyrin teki Joni Kivelä.

Tämän jälkeen BET löysi maalijyvän ja kasseja alkoi tipahdella säännölliseen tahtiin. Kolme minuuttia myöhemmin palloa kaivettiin jälleen verkon perukoilta. Kasseja heilutti tällä kertaa Eetu Parpala. Puolen tunnin kohdalla Kalle Palho riipaisee sinisilmät jo kolmen maalin karkumatkalle.

Tottahan välillä dynamolainen kone piti palloa hallussaan keskialueella kuin pitäen betiläisen tikkaria suupielessä Elannon kaupan nurkalla 70-luvulla. Kts. kuva. Dominance!

Mr. Universum eli tuttavallisemmin M. Lajunen pallossa

Silti BETin jyräys oli liikaa KaDylle ja hieman ennen puoliaikaa Kalle Palho ja Joona Ojala viimeistelivät vielä maalin mieheen ja koppeihin mentiin 5-0 tulos niskassa.

Talkin'bout prässi. Punakoneen puolustuksen niskassa peräti seitsemän vihulaista.

Toisella jaksolla Dynamo sai hieman paremmin juonen päästä kiinni ja joukkue pystyi muutaman hyökkäyksen alun rakentelemaan joista ei kuitenkaan ihan maalipaikoille päästy. BET pitikin fyysisyydellään ja taktis-teknisellä osaamisellaan punakoneen perin juurin aisoissa ja härran nuhteessa. Ottelun loppupuolella vain kahdella vaihtomiehellä liikenteessä ollut Dynamo joutui jalkalihasten happamien nesteiden elikkäs setsuurin peittoamaksi ja BET pääsi vielä kaunistelemaan perin tyrnävät 7-0 -loppulukemat. Parpala ja Kupari iskivät maalit minuttilukemilla 83 ja 86.

Toki on kokonaisuudesta sanottava, että pari BETin maaleista tuli ehkä lievästi dynamolaisten virheistä mutta loput olivat aika hienojen kuvioiden ja erikoistilanteiden päätteeksi rakennettuja taitomaaleja joita runsaslukuisen yleisön (7) oli ilo ihailla keväisenä lauantai-iltapäivänä Palokan keinoviheriön äärellä.

Tiukat kuvat otti Petri Tamminen (propsit!) ja loput lisätään kuvagalleriaan jahka seurajohto ehtii.

Vastaus kohteessa Regions Cupista äkkilähtö saappaat jalassa

  1. Markku Heiskanen kommentoi 30.4.2012 :

    Hieno taistelu loppuun saakka parempaa vastustajaa vastaan. Osaatte pelata reilun pelin säännöillä silti kovaa taistellen. Toivotan teille hyvää kautta 5. divarissa ja syksyllä juhlitaan sitten nousua ylemmälle sarjatasolle

YLÖS

Kommentoi