WordPressin tietokantavirhe: [Unknown column 'status' in 'field list']
SELECT `final` AS final_round, `group`, `home_team`, `away_team`, DATE_FORMAT(`date`, '%Y-%m-%d %H:%i') AS date, DATE_FORMAT(`date`, '%e') AS day, DATE_FORMAT(`date`, '%c') AS month, DATE_FORMAT(`date`, '%Y') AS year, DATE_FORMAT(`date`, '%H') AS `hour`, DATE_FORMAT(`date`, '%i') AS `minutes`, `match_day`, `location`, `status`, `league_id`, `home_points`, `away_points`, `winner_id`, `loser_id`, `stat_id`, `post_id`, `season`, `id`, `custom` FROM wp_leaguemanager_matches WHERE `id` = '552' LIMIT 1

Peliin lähdettiin hyvällä sykkeellä. Tämä pelaaminen palkittiinkin heti alkuun Leppiksen maalilla. Maalin jälkeen peli jatkui vielä hyvänä KaDyn hallitsemana, mutta tuloksien jäädessä vähäisiksi, alkoi peli hyytymään.

Suurin piirtein 60 minuuttia mentiinkin sitten seuraavasti:

1. pelaajat eivät liikkeellään antaneet pallollisille syöttösuuntia, joten
2. syötöt muuttuivat epätarkoiksi ja hätäisiksi, joten
3. haltuunotot alkoivat haparoimaan hankalien syöttöjen takia, joten
4. vastustaja alkoi saamaan peliä haltuun, joten
5. KaDyn pelaajat alkoivat mutisemaan ja valittamaan toisten tekemistä ratkaisuista

PetPet pelasi alun vaikeuksien jälkeen mainiosti. Maalintekopaikat jäivät PetPet:llä kuitenkin vähäisiksi KaDyn hyvin pelanneen puolustuksen ansiosta. Väliajalle mentiin 0-1 Kadyn johdossa.

Toiselle puoliajalle mennessä KaDyn peli ei vieläkään muuttunut, joten valittaminen, joka alkoi ensimmäisellä puoliajalla, jatkui entisestään. Lopulta epäaktiivisuus kentällä aiheutti PetPetille hyökkäyksen, jossa KaDyn huudellessa paitsiota, iski PetPetin hyökkääjä pallon maaliin.

Valitettavasti ensimmäisellä puoliajalla piilossa pysynyt aurinko rupesi toisella puoliajalla paistamaan. KaDyn epäonneksi maaliin johtanut keskitys pääsi maalille asti aurinkoon piiloutuneena. Tämä tasoitusmaali sitten herätti viimein KaDyn pelaamaan.

Loput ottelusta väännettiin lähestulkoon kotijoukkueen päädyssä. Eräässä vaiheessa jopa 3 kulmapotkua putkeen saanut KaDy ei vaan saanut palloa häkkiin. Ottelun viimeiselle minuutille saatiin vielä vapaapotku rajaviivan tuntumasta n. 35m päästä. Vapaapotku päättyi puskuun, joka osui PetPetin onneksi tolppaan. Tämän jälkeen tuomari osoitti kätensä keskipistettä päin ja vihelsi pelin päättyneeksi.

YLÖS

Kommentoi