WordPressin tietokantavirhe: [Unknown column 'status' in 'field list']
SELECT `final` AS final_round, `group`, `home_team`, `away_team`, DATE_FORMAT(`date`, '%Y-%m-%d %H:%i') AS date, DATE_FORMAT(`date`, '%e') AS day, DATE_FORMAT(`date`, '%c') AS month, DATE_FORMAT(`date`, '%Y') AS year, DATE_FORMAT(`date`, '%H') AS `hour`, DATE_FORMAT(`date`, '%i') AS `minutes`, `match_day`, `location`, `status`, `league_id`, `home_points`, `away_points`, `winner_id`, `loser_id`, `stat_id`, `post_id`, `season`, `id`, `custom` FROM wp_leaguemanager_matches WHERE `id` = '545' LIMIT 1

Toiseenkin otteluun lähdettäessä Dynamon pelaajalista oli täynnä ottelussa Muuramen Yritystä vastaan Muuramen hornankattilassa. Ennen ottelun alkua pelaajavalmentaja Sami Erola oli luonut joukkueelle selkeän taktiikan: isketään vastustajan heikkouteen. Tämä oli selvitetty jo hyvissä ajoin ennen peliä. Ottelun alku oli tasavahvaa vääntöä. Noin 20 minuutin jälkeen Markku Leppäpuisto pääsi murtautumaan läpi vasemmalta laidalta ja ohittaen maalivahdin hän käytännössä juoksi pallon maaliin, 0-1. Kadyn toinen maali syntyi vastustajan maalin edustalle syntyneen pienen hässäkän jälkeen, maalin tekijänä pöytäkirjassa oli Lauri Sallinen, mutta kirjoittajan hatarien muistihavaintojen mukaan Markus Lajunen oli osallisena tässä maalissa. Raati korjatkoon tarvittaessa.

Vastustaja jaksoi vielä ensimmäisellä puoliajalla juosta hyvin ja pyrki pitämään palloa aktiivisesti. Kuitenkin Kadyn prässi tuotti tulosta ja vastustajan heikkoudeksi olikin löydetty pregame-analyyseissä puolustuksen ja keskikentän väliin jäävä valtava aukko innokkaiden hyökkäysten lähdettyä käyntiin. Kady tarrasi tähän heikkouteen vahvasti kiinni etenkin toisella puoliajalla. Erityisesti hyvin pelannut ja vahvasti palloja katkonut Kadyn keskikentän keskusta sai riistettyä useasti pallon vastustajalta ja käynnistettyä nopeita vastahyökkäyksiä oivaltavilla syötöillä Kadyn nopeille laitapelaajille. Ainakin Pasi Reini saa kunniamaininnan vahvasta fyysisestä pelaamisesta keskikentän dynamona. Reini pääsi itsekin maalin makuun vahvan väännön päätteeksi, kun hänet kaadettiin rangaistusalueella rankkarin arvoisesti. Reini ei erehtynyt pilkulta ja sijoitti pallon kylmästi vasempaan alanurkkaan.

Toisen puoliajan loppupuolella vastustaja alkoi selvästi väsyä Kadyn tiukassa prässissä. Kadyn laajempi pelaajarinki jaksoi juosta selvästi vastustajaa paremmin. 20 minuuttia ennen loppua käsittämättömän pitkiä rajaheittoja tarjonnut Jani Hyvönen toimitti pallon maalin eteen ja Marko Metso pääsi tuikkaamaan pallon maaliin, silminnäkijähavaintojen mukaan liivin kulmalla. Omien sanojensa mukaan Metso teki hienon kantapäämaaliin. Ottelun lopussa muuramelaiset pääsivät kaventamaan pari minuuttia ennen varsinaisen peliajan loppua vastahyökkäyksen päätteeksi. Hienosti maalilla pelannut Kady-vahti Hannu Vartiainen joutui harmikseen antautumaan tarkasti sijoitetulle alakulmavedolle.

Täydet kolme pistettä kuitenkin matkasivat Jyväskylään ja Kadylla on kahden pelatun ottelun jälkeen kasassa täydet kuusi pistettä.

Vastaus kohteessa Muuramen hornankattilasta täydet kolme pistettä

  1. Erzi kommentoi 15.5.2012 :

    Raati tarkentaa maalien syntyhistoriaa. Toisen Sallinen kieräytti sisään tyylikkäästi suoraan kulmapotkusta. Kolmannessa yllekirjoittanut syötti Metson puolittaiseen läpiajoon. Marko päätti kääntää vetopaikan vasurilleen. Puolustaja ei tästä tykännyt, ukko nurin ja pallo täplälle. Reiska niittasi pilkun varmasti.

YLÖS

Kommentoi