WordPressin tietokantavirhe: [Unknown column 'status' in 'field list']
SELECT `final` AS final_round, `group`, `home_team`, `away_team`, DATE_FORMAT(`date`, '%Y-%m-%d %H:%i') AS date, DATE_FORMAT(`date`, '%e') AS day, DATE_FORMAT(`date`, '%c') AS month, DATE_FORMAT(`date`, '%Y') AS year, DATE_FORMAT(`date`, '%H') AS `hour`, DATE_FORMAT(`date`, '%i') AS `minutes`, `match_day`, `location`, `status`, `league_id`, `home_points`, `away_points`, `winner_id`, `loser_id`, `stat_id`, `post_id`, `season`, `id`, `custom` FROM wp_leaguemanager_matches WHERE `id` = '564' LIMIT 1

Korpilahden uuvuttavassa illassa Dynamoa vastaan asettui selvillä voitoilla sarjansa avannut Harjun Potku. Dynamon rinki oli leveä, joskin muutama avainpelaajan poissaolo verotti kokoonpanoa. Tavoitteena oli saada hyvä asenne peliin viime Petpet-ottelun lepsun esityksen jälkeen.

Potku aloitti ottelun todella vahvasti prässäämällä agressiivisesti usealla miehellä ylhäältä. Dynamo oli suurissa vaikeuksissa Potkun prässin kanssa ja hävisi lisäksi lähes kaikki kaksinkamppailut kovaa aloittaneelle vastustajalle. Potkun paine tuottikin nopeasti tulosta ja 17 minuutin kohdalla Potku johti jo kahdella maalilla. Lisää kylmää vettä Dynamon niskaan tuli, kun keskikentän tärkeä taistelija Pasi Reini kolautti pahan näköisesti päänsä vastustajan kanssa yhteen pallontavoittelutilanteessa. Reiskan ottelu päättyi siihen ja mies joutui tikattavaksi. Tässä vaiheessa tilanne näytti KaDyn kannalta todella huonolta.

KaDy kaivoi jostakin vielä hyvän taisteluilmeen päälle ja saikin luotua hyviä tilanteita. Marko Metsolle pelattiin muutamia hyviä pystypalloja, josta Marko rouhi tuttuun tapaan vaarallisia paikkoja Potkun maalille. Lisäksi Dynamo tavoitti hyvillä keskityksillä Riku Buchtin useaan otteeseen hyviltä maalintekopaikoilta. Bucht hoiteli muutenkin pääpallot suvereenisti koko kentän alueella. Laitapelikin alkoi kulkea KaDyn osalta ja Chomi Hengkhunthotin ja Henri Jäntin johdolla myös laidoilta saatiin hyviä tilanteita luotua. Puoliajalle mentiin kuitenkin tilanteessa 0-2.

Toisella puoliajalla Dynamon hyvä taistelu jatkui ja Dynamo sai tasaiseen tahtiin melko hyviä tilanteita aikaiseksi. Myös Potku sai pyöritettyä välillä omaa peliään KaDyn puoliskolla, mutta KaDyn puolustus hoiti tilanteet ennen vaarallisia maalipaikkoja. KaDyn maalille tulleet vedot hoiteli ottelussa hyvin esiintynyt maalivahti Hannu-Pekka Vartiainen. Hyvällä asenteella ottelussa pelannut Karo Saharinen pykälsi vielä yhden vaihteen isommalle ja otti keskikenttää yhä paremmin haltuun. Painetta Potkun maalille saatiinkin ottelun edetessä lisää ja 60 minuutin kohdalla tämä palkittiin, kun Sami Erola liippasi seitinohuesti Jari Laineen vaparin ja pallo suuntautui verkon perukoille. KaDyn kiri huipentui 75 minuutin kohdalla Markku Leppäpuiston hienoon maaliin. Leppis pyöräytti itsensä näyttävästi vetopaikalle ja tuikkasi pallon tarkasti alanurkkaan. Loppuminuuteilla alkoi väsyn ja poikkeuksellisen raskaan kelin aiheuttama uupumus viedä terää molemmilta joukkueilta, eikä vaarallisia tilanteita juurikaan enää nähty.

KaDy-leirissä oltiin tyytyväisiä hienon nousun tuomaan tasuriin ja etenkin taisteluilmeeseen, joka näkyi koko joukkueen otteissa. Vastaavanlainen asenne pitäisi saada myös tuleviin koitoksiin. Lopuksi yhden miehen raadin valinta ottelun parhaaksi: Karo Saharinen. Karon asenteesta kertoo paljon se, että kaverin molemmat pohkeet kramppasivat ottelun lopussa vaikka magnesiumia oli kuulemma litkitty koko viikko.

Vastaus kohteessa Potkua vastaan tasoihin toisen puoliajan maaleilla

  1. Pari kertaa vielä Jyväsjärven ympäri. Luulis että sen jälkeen jo 90min pelinkin jaksaisi.

YLÖS

Kommentoi