Vellamo pelasi 28.5. kaksi sporttiliigan peliä Kotalammella.

Harvia Oy – KaDy/Vellamo 3-0

KaDy/Vellamo – Altek 0-1

Ei siitä sen enempää.

 

 

 

Tai ehkä kuitenkin. Ensimmäinen peli kaatui puolustuksen sähläämiseen ensimmäisellä puoliskolla, toinen peli tehottomuuteen hyökkäyksessä. Etäisyydet olivat liian pitkiä, syöttöjä ei annettu alas tai sivulle, mutta ei liioin pitkiä laitoihin. Fyysisyyttä puuttui. Laitapakit nousivat välillä kivasti, mutta toisessa pelissä se tarkoitti myös puolustuksen laiminlyöntiä – sähäkämpi vastustaja olisi kuitannut vastahyökkäyksillä.

Pelien jälkeen Kotalammen parkkipaikalla oli synkkiä miehiä. Negatiivista sanottavaa löytyi jopa laajasta rosterista ja Ville Toivasen loistavasta puskusta ensimmäisen pelin alussa, jonka maalivahti torjui täpärästi kulmaksi: edellinen tarkoittaa niin lyhyitä vaihtoja, että peliin ei ehdi kunnolla mukaan kun se jo päättyy, ja jälkimmäinen sai joukkueen leijumaan valheellisen itsevarmuuden höyryissä, jotka eivät missään vaiheessa härmistyneet tehoiksi kentän pinnassa. Silti jokaisen kynnelle kykenevän kannattaa jatkossakin puskea palloa tolppien väliin, eikä joukkue todellakaan halua siihen tilanteeseen, että kentälle pitää ruinata edes se yksi vaihtopelaaja.

Vellamo-paidassa debytoi kaksi uutta nimeä: keskikentällä ahkeroinut Mara ja maalivahti Nahka, molemmat Orkon jäämistöä. Mara toi paljon varmuutta pallolliseen peliin, Nahka taas vastaa erinomaisen tärkeään tarpeeseen maalissa. Marko Hakanen loukkasi nivusensa ensimmäisessä pelissä, toivottavasti Marko kuitenkin palaa ensi viikoksi.

Mukana:

 • Nahka (mv)
 • Lauri Aarniemi
 • Sami Erola
 • Marko Hakanen
 • Mikko Jakonen
 • Mara
 • Teemu Peltonen
 • Ville Toivanen
 • Jani Tuoriniemi
 • Sami Virtanen
 • Tatu Virtanen
 • Panu Väänänen
YLÖS

Kommentoi