WordPressin tietokantavirhe: [Unknown column 'status' in 'field list']
SELECT `final` AS final_round, `group`, `home_team`, `away_team`, DATE_FORMAT(`date`, '%Y-%m-%d %H:%i') AS date, DATE_FORMAT(`date`, '%e') AS day, DATE_FORMAT(`date`, '%c') AS month, DATE_FORMAT(`date`, '%Y') AS year, DATE_FORMAT(`date`, '%H') AS `hour`, DATE_FORMAT(`date`, '%i') AS `minutes`, `match_day`, `location`, `status`, `league_id`, `home_points`, `away_points`, `winner_id`, `loser_id`, `stat_id`, `post_id`, `season`, `id`, `custom` FROM wp_leaguemanager_matches WHERE `id` = '596' LIMIT 1

Kampuksen Dynamon atleetit lähtivät otteluun uudella pelisysteemillä, lämmittelyllä ja paluun rinkiin tehneellä capitaanollaan. Kapteenin keski-amerikassa hankittu rusketus ja rauhallinen olemus pukukopissa ennen ottelua nostatti muiden itseluottamuspykälää ainakin pari astetta ylöspäin. Kaikesta aisti että tänään on meidän ilta, kun pelipaita varustettuna numerolla 11 oli myös mennyt oikealle omistajalle yhden maalittoman ottelun harhailun jälkeen.

Bubi myös esitteli uuden lämmittelymenetelmän, joka muistutti meikän viime lauantain visiittiä paikallisen yökerhon tanssilattialla. Jälkeenpäin sunnuntaina harmitti että unohdin pelaajakorttini kotiin ja en päässyt kokeilemaan että pääseekö jonon ohi ”yökerhoon”, kuten Bubi mainosti kortteja jakaessaan. Ehkä saunaillassa voimme sitten koko jengillä kokeilla että onko lupauksilla katetta?

Ensimmäinen puoliaika lähti käyntiin dynamomaisesti, kuten melkein aina tämän kauden otteluissa. Vastustaja rokotti tekemällä avausmaalin vain seitsemän minuutin jälkeen kulmapotkun jälkitilanteesta. Dynamon maalin eteen oli parkkeerannut koripallojoukkueeseenkin pituudeltaan mahtuvat pelaajat, joilla oli jo ennen palloon ponnistusta epäreilu, mutta luonnollinen etu.

Toisen kerran vastustaja pääsi heiluttelemaan maaliverkkoja Dynamon päädyssä, kun ensimmäistä puoliaikaa oli pelattu 39 minuuttia. Tosin lady fortunakin avitti vastustajaa maalin tekemisessä, kun dynamolaisen takaraivosta pallo kimposi suoraan vastustajalle lapaan. Vastustaja ei paikastaan erehtynyt vaan kylmän viileästi toimitti rangaistusalueen rajalta pallon yläkulmaan, kun Hepakin oli lähtenyt maalista vastaan.

Toisella puoliajalla punamustat saivat paremmin konettaan käyntiin (taktiikan muutos) ja syötöt alkoivat menemään perille. Ei me huonosti pelattu ensimmäiselläkään puoliajalla, mutta perinteisesti varsin helposti vastustaja sai tehtyä maalit. Dynamo kuitenkin alkoi prässäämään kovemmin ja järjesti jatkuvasti painetta vastustajan maalille. Palkinto painostuksesta tuli Lauri Sallisen toimesta, kun ottelua oli pelattu 65 minuuttia. Maali syntyi siten että Jantero antoi aina vaarallisen sivurajaheittonsa maalille ja syntyneestä sirkuksesta pääsi Markku lataamaan keskeltä, johon vastustajan maalivahti vielä venyi. Torjunnasta syntyneeseen irtopalloon Lare liukui ja tuikkasi boltsin sisään. Tälläisen tahtomaalin jälkeen vastustaja meni hieman kipsiin ja paine kasvoi heidän maalillaan jo sietämättömäksi.

Jännitys laukesi sitten 69 minuutilla, kun Dynamo tuli tasoihin Antti Juurakon toimesta. Antti oli noussut kulmapotkuun laitapakin tontiltaan ja parkkeerasi takatolpan tuntumaan, jonne pallo löysi tiensä. Antti herkutteli hetken kylmän viileästi ja sitten latasi vastustamattomasti pallon yläkulmaan. Maali taisi olla miehen ensimmäinen Kampuksen Dynamon paidassa tilastonikkarien mukaan, mutta mies juhli maaliaan varsin hillitysti. Ilmeisesti jatkoa on mieheltä lupa odottaa maalien muodossa ja maagista pelipaitaa numero 11 ei välttämättä vielä olla jäädyttämässä Leppikselle.

Tasapeliin nousu osoittaa että jengi ei suostu luovuttamaan vaikeissakaan paikoissa ja viime kauden notkahduksista ei ole tietoakaan. Vastustaja oli myös hyvä ja voidaan olla tyytyväisiä tasapeliin.

YLÖS

Kommentoi