WordPressin tietokantavirhe: [Unknown column 'status' in 'field list']
SELECT `final` AS final_round, `group`, `home_team`, `away_team`, DATE_FORMAT(`date`, '%Y-%m-%d %H:%i') AS date, DATE_FORMAT(`date`, '%e') AS day, DATE_FORMAT(`date`, '%c') AS month, DATE_FORMAT(`date`, '%Y') AS year, DATE_FORMAT(`date`, '%H') AS `hour`, DATE_FORMAT(`date`, '%i') AS `minutes`, `match_day`, `location`, `status`, `league_id`, `home_points`, `away_points`, `winner_id`, `loser_id`, `stat_id`, `post_id`, `season`, `id`, `custom` FROM wp_leaguemanager_matches WHERE `id` = '574' LIMIT 1

Suhteellisen leppoisissa tunnelmissa sujuteltiin torstainen ilta Korpilahden keinoviheriöllä FC Jyväskylän kakkosjoukkueen ja Kampuksen Dynamon ottaessa mittaa toisistaan Palloliiton Keski-Suomen piirin Viitosen kärkipään väännössä. Tulema: Dynamo kävi syöttämässä marjoja Mustarastaille jotka poistuivat kentältä maarut pullottaen. Mutta edetään nyt raportissa suhteellisen kronologisessa järjestyksessä kun se on ollut tapana.

Ensimmäisen kaksikymmenminuuttisen ajan Dynamo piti yllä erittäin loistavaa sykettä ja peli pyöri lähes yksinomaan vastustajan päädyssä. Muutamia hyviä haastoja ja juoksuja, puolen vaihtoja ja syöttöjä mutta ennen kaikkea painetta saatiin luotua jatkuvasti isäntien puolustusalueelle. Palloa ei kumminkaan saatu toimitettua maaliin asti vaikka Reiska ja Jari pääsivät pari kertaa kokeilemaan rankkarialueen kulmilta annetuista vapareista. Puolen tunnin pelin jälkeen Dynamon kone alkoi kumminkin yskähdellä ja Rastaat saivat painetta punamustien päätyyn. Ajassa 42′ Rastaiden Sivonen pääsi nokikkain maalivahdin kanssa ja pallo helpohkosti pömpeliin. Tilannetta edelsi hässäkkä rankkarialueen sisällä jossa pallo pomppi hieman sinne tänne Dynamon epäonnistuessa purkamaan tilannetta ja lopulta peliväline vastustajan haltuun.

Vain pari minuuttia tästä ja lamaantunut Dynamo näki taas pallon omassa pussissaan kun syöttö laidalta pomppi maalin editse kenenkään estelemättä takatolpalle kirmanneelle Niskaselle.

2-0 ja puoliajalla ei penkillä hymyilyttänyt.

Toinen puoliaika alkoi ja eteni suhteellisen tasaväkisissä merkeissä. Rastaat saivat ajoittain luotua enemmän painetta Dynamon päätyyn. Ajassa 57′ minuuttia Dynamo kumminkin sai luotua muutaman näppärän hyökkäyksen ja Leppis pääsikin nostamaan komeasti melkein nollakulmasta pallon vastaan tulleen maalivahdin yli suoraan verkon perukoille. Mutta. Ottelupöytäkirjaan oli merkitty 60 minuuttia kun oli jälleen lintujen ruokinta-aika käsillä. Pallo jälleen laidalta maalin suulle ja Rastaiden Jalkanen pääsi pukkaamaan lukemiksi jo tyrnävät 3-1.

Kuusi minuuttia tästä kun nähdään närästävästi toisen maalin toisinto. Takatolpan santsikupilla tällä kertaa Santala. Tämän jälkeen Dynamo hieman heräsi taistelemaan ja joukkue sai luotua paikkoja ja pari vaarallista tilannetta. Muun muassa Erzi, Marko ja Make pääsivät kokeilemaan mutta ei onnistumisia tällä kertaa. Painetta päästään kuitenkin luomaan vielä enemmän ja vastustaja joutuu kaatamaan Chomin rankkarialueella. Marttinen sijoittaa pilkulta vasemman tolpan juureen mutta pahaksi onneksi sinne sijoittaa itsensä myös Rastaiden veskari. Eteen torjuttua jatkopalloakaan ei saada toimitettua sisään joten ei lisämaaleja dynamolaisten leiriin. Raati tarkentelee jälleen tapahtumia kommenttiosiossa.

Viisitoista minuuttia ennen loppua lahjoitettiin pallo vielä auliisti Rastaiden pelaajalle joka siirsi nahkakuulan tyhjään rysään. Tällä tasolla virheet tuppaavat ratkaisemaan paljon ja vaikka ottelu oli taputeltu 5-1 -lukemiin oli peli loppujen lopuksi suhteellisen tasaväkistä vääntöä.

YLÖS

Kommentoi