WordPressin tietokantavirhe: [Unknown column 'status' in 'field list']
SELECT `final` AS final_round, `group`, `home_team`, `away_team`, DATE_FORMAT(`date`, '%Y-%m-%d %H:%i') AS date, DATE_FORMAT(`date`, '%e') AS day, DATE_FORMAT(`date`, '%c') AS month, DATE_FORMAT(`date`, '%Y') AS year, DATE_FORMAT(`date`, '%H') AS `hour`, DATE_FORMAT(`date`, '%i') AS `minutes`, `match_day`, `location`, `status`, `league_id`, `home_points`, `away_points`, `winner_id`, `loser_id`, `stat_id`, `post_id`, `season`, `id`, `custom` FROM wp_leaguemanager_matches WHERE `id` = '587' LIMIT 1

Otteluilta käynnistyi aurinkoisessa ja miellyttävän lämpöisessä kesäsäässä suhteellisen tasaisissa merkeissä neppaillen Dynamon käynnistyessä hieman vastustajaakin hitaammin. Lopulta Dynamokin sai kuitenkin koneensa käyntiin ja hetkittäin nähtiin jopa syöttöketjuja sekä etenkin Kuhikselta hyviä pystysyöttöjä, mutta edelleenkin palloa saatiin hieman tarpeettoman rauhallisesti vastustajan kenttäpuoliskolle ja tämä aiheutti itse aiheutettua painetta puolustuspäähän.

24’ minuutilla Dynamo kuitenkin rakensi muutamalla hyvällä rauhallisella syötöllä vetopaikan Hyvöselle, joka sijoitti varovaisen laukauksen vastustajan maalin yläristikkoon. Tämän jälkeen ote siirtyikin enemmän Dynamon haltuun ja vastustaja ei saanut kuin yhden huippupaikan varmistuksen puuttuessa, Hannu oli kuitenkin hereillä ja pelasti puolustuksen tällä kertaa. Suunnilleen tasaisissa merkeissä siirryttiinkin tauolle hieromaan munia.

Toisen puoliajan alku oli ihan tasaisen rauhallista pelailua vailla suurempaa tempon kiristymistä. 57’ minuutilla Dynamo rakensi paikan Erzille joka ei jättänyt toista saumaa käyttämättä vaan iski pallon pömpeliin. Tässä vaiheessa Dynamon jalkapalloiltama näytti ihan mukavalta, ei olisi tarvinnut muuta kuin pelata varman päälle ja pitää palloa… mutta tällä kertaa Dynamon puolustuslinja allekirjoittanut vahvasti eturintamassa päätti antaa Nousulle mahdollisuuden Ruotsi-syndroomaan ja he eivät tätä jättäneet hyödyntämättä. Tuli ensimmäinen helpohko maali harhasyötön jälkeisen lepsuilun jälkeen ja siitäkös vastustaja alkoi saada edes hieman tsemppiä päälle. Tämän jälkeen ote siirtyi hieman vastustajalle, mutta ei kuitenkaan mitään Espanja-tyyppistä pyöritystä. Kunnes tuli vastustajan erikoistilanne jonka jälkitilanteessa vastustajalla oli 3 miestä enemmän metrin säteellä pallosta Dynamon rangaistusalueella ja siinähän kävi niin, että tilanne oli tasan.

Tämän jälkeen leikittiin vielä kerran Bonoa ja lahjoitettiin kaverille yksi lisää.. Eli siinäpä se.

Lopputulemana: Nousu käytti tilaisuuden, kun sitä tarjottiin ja siitä kunnia heille, mutta kyllähän tässä vielä ihan rehellisesti päivä ottelun jälkeenkin vituttaa äärettömän rankasti ja AIHEESTA. Pelihän ei ollut lainkaan huono vaan tulos. Otteluhan oli pääosin ihan hyvää Dynamo-tasoa ja pallokin liikkui toisinaan ihan mallikkaasti. Tuloksen aiheuttaneet tekijät vaan menevät vielä tässä vaiheessa painokelvottomalle osastolle vallankin kun yksi löytyy peilistä.

YLÖS

Kommentoi