WordPressin tietokantavirhe: [Unknown column 'status' in 'field list']
SELECT `final` AS final_round, `group`, `home_team`, `away_team`, DATE_FORMAT(`date`, '%Y-%m-%d %H:%i') AS date, DATE_FORMAT(`date`, '%e') AS day, DATE_FORMAT(`date`, '%c') AS month, DATE_FORMAT(`date`, '%Y') AS year, DATE_FORMAT(`date`, '%H') AS `hour`, DATE_FORMAT(`date`, '%i') AS `minutes`, `match_day`, `location`, `status`, `league_id`, `home_points`, `away_points`, `winner_id`, `loser_id`, `stat_id`, `post_id`, `season`, `id`, `custom` FROM wp_leaguemanager_matches WHERE `id` = '626' LIMIT 1

Kampuksen Dynamon edustusjoukkue pisti kauden pillit pussiin villin disko-illan jälkeen herran vuonna 2012. Tätä ennen taituroitiin Säynätsalon keinoviheriöllä kuitenkin KaDyn osalta kauden päätösottelu Hukia vastaan.

Kuten niin, niin tuttua ettei tarvitse enää mainitakaan, antoi dynamolainen herrasmieslauma vierasjoukkueen siirtyä ensin 0-3 johtoon ennen kuin jne. jne…  Liekö tästä tullut joukkueelle psykologisesti jo itseään toteuttava kirous josta ei päästä eroon? Tähän sitten ensi kaudella lääkkeet keksittävä.

Toisella puoliajala peli-ilme parani jälleen kerran ja Leppiksen ja Erzin maaleilla tultiin Hukista jo maalin päähän mutta takaa-ajo jäi lyhyeen vaikka dynamo otti pallonhallintaprosentit itselleen. Totuuden nimissä täytyy myöntää, että vihulaisten joukosta eräskin palomies törssäytti kuulan katsomoon paristakin hyvästä tekopaikasta joten Comme Ci, Comme Ça.

Ottelun jälkeen dynamolaiset kaappasivat lullat alleen ja kiisivät renkaat ulvoen Maatalon saunatiloihin. Kausi laitettiin pakettiin saunottelun ja virvokkeiden kera ja jaettiin kauden parhaiden palkinnot:

Vuoden Paras: Jani Hyvönen
Tasainen suoritus joka pelissä sekä kova erikoistilannepelote. Varsinkin rajaheitot hyökkäyspäässä olivat myrkkyä vastustajien puolustukselle koko kauden.

Vuoden Tulokas: Chomi Henghkhunthot
Tasainen suoritus ja vikkelät haastot hyökkäyspäässä.

Vuoden Taistelija: Pasi Reini
Laittoi kroppansa ja koko jalkapalloilullisen sielunsa likoon joukkueen puolesta joka tilanteessa. Jokainen joukkue kaipaa ainakin yhden tällaisen hengen nostattajan riveihinsä.

Vuoden Herrasmiespelaaja: Jouni Heiskanen
Kapteeni näytti esimerkkiä ja piti porukkaa herran nuhteessa kentällä kuten herrasmieskapteenin kuuluukin. Lisäksi tasaisen varmaa suorittamista puolustuksessa antaen esimerkkiä joukkueelle.

Paras maalintekijä: Sami Erola & Markku Leppäpuisto
Kahdeksan (8) maalia mieheen.

Sitten päästiinkin itse asiaan eli dynamolainen sirkusseurue töräytti saunan jälkeen heti alkajaisiksi läheiseen irkku-pubiin jossa laitettiin paikkaa sileäksi seurustelun sekä makoisten virvokkeiden nauttimisen merkeissä.

Tämän jälkeen ilta jatkuikin keskisen Jyväskylän keskustan eräässä disko-juottolassa. Punamustan sydämen omaavia kavereita nähtiin tiiviisti illan aikana tanssilattialla ottamassa tilaa haltuun käyttäen dynamo-huiveja tuomaan esteettistä iloa ja nautintoa kanssajuhlijoilleen. ”DY-NA-MO!, na-naa-naa-na-na, DY-NA-MO!, na-naa-naa-na-na!” raikui aina pikkutunneille asti mutta ei näistä julkisesti sen enempää ettei poliisi ja Interpol kiinnostu liikaa.

2 vastausta kohteessa KaDy pisti jalkapallokauden pillit pussiin

 1. hannu lintukoski kommentoi 16.9.2012 :

  Ensin anteeksipyyntö etten päässyt fanittamaan joukkuetta kuten olisi pitänyt; ensi kaudella sitten uusi yritys. Ensi kaudella sitten hieman vähemmän herrasmiesmäisyyttä; vaikeaa sekin on kun kohteliaisuus on hyveemme. Palomieskin oli varmasti kohtelias. Suuri kiitos kuitenkin kaikille pelureille, jotka jaksoivat kauden vääntää; toivottavasti pääsen diggaamaan teitä ensi kaudella. ”Menestys on sitä, että ei useissakaan epäonnistumisissa menetä intoaan.” – W. Churchill.

  Dynamo forever!

  • Bubi kommentoi 16.9.2012 :

   Tähän iso peukku ja myöskin erittäin iso käsi Handelle fanikatsomossa tunnelman ylläpitämisestä monissa peleissä pitkin kautta. ”Jokainen seura olisi kuin tyhjyyttään kumiseva kymbaali ilman sen uskollisia kannattajia.” -Tuntematon

   Ensi kaudella sitten uusia tuulia purjeisiin koko Dynamolle ja kirvestä ei edelleenkään kaivoon heitetä.

   DY-NA-MO!

YLÖS

Kommentoi