Sunnuntaina anno domini 4.11. aloittaa KaDy III esikoistaipaleensa Keski- ja Itä-Suomen yhdistetyssä Kakkosessa (no, on kaakkoisestakin Suomesta yksi joukkue mukana). Jännitys kihelmöiden kantapäissä joukkue matkustaa Mikkeliin Ristiinan Pallon vieraaksi. Ri-Pa on täysin uusi tuttavuus joukkueelle ja täten onkin erittäin vaikea veikata kumpi on voimasuhteiltaan ennakkosuosikin asemassa. Ri-Pa on kuitenkin edellisen vuoden sarjan kakkonen joten kauden ensimmäisestä ottelusta tuskin tulee helppo. Mikään ei kumminkaan viittaa siihen, etteikö dynamon punakone pystyisi tiiviillä puolustuspelillä laittamaan hanoja kiinni ristiinalaisilta.

Kolmen tolpan KaDy on valmistautunut kauteen tuijottamalla tiiviisti Juurosportilta menossa olevia Thaimaan MM-kisoja ja muutamat treenitkin on ehditty vetäsemään puhumatta kauden aloittavasta turnauksesta jossa uutta joukkuetta vasta pyrittiin hitsaamaan kokoon. Dynamon akilleenkantapääksi saattaakin alkukaudella osoittautua pieni yhteispelin puute mutta kun joukkuetta ajetaan kunnolla sisään kolmen tapahtuman viikkotahtia luulee joukkueenjohto homman alkavan jo suht nopeasti luistamaan. Vaikka KaDy III:n sanotaan olevan Dynamon fudispuolen joukkue on porukassa kenties enemmän muista joukkueista tulleita kuin Dynamon omia kesäpallon potkijoita. Dynamoa voikin yllä mainituista syistä johtuen pitää sarjan ”uusvanhana” haastajana.

Sananen viikonvaihteeksi ja toinen vastustajista

FS Feeniks on myös hieman uudistunut ja joukkueeseen on tullut Iiro Isosaaren ja Oskari Luoman myötä rutkasti lisää tehoja hyökkäyskoneeseen. Feeniks nakutteli aika nasevan varmasti itsensä kauden aloittavan turnauksen voittoon herrojen maaleilla mutta kysymys kuuluukin, piileekö kyseisten jamppojen poissa ollessa pelko tehokkuuden menettämisestä? Silti KaDyn nettitoimitus tippaa ”mustat linnut” sarjan selkeisiin ennakkosuosikkeihin jos vain henkisellä puolella saadaan homma luistamaan ja joukkue pelaa omalla tasollaan.

Hukka-Pallo oli kauden aloittavassa turnauksessa vajaamiehisenä ja ilman Dimitri Klimovia vielä vaihtamassa ulkopläägiä sisätossuihin mutta joukkueen suorittaminen tulee vuoren varmasti paranemaan sarjan edetessä. Etenkin kotiluolassaan Hu-Pa tullee olemaan erittäin vaikea vastustaja kaikille Kakkosen joukkueille kun kotijoukkue saa Diman mukaansa.

Ristiinan Pallo on siis uusi tuttavuus KaDylle ja paljon varmasti riippuu siitä millä avuin sähäkästi hyökkäävä joukkue saadaan pidettyä aisoissa. Edellisen kauden perusteella kamppailee sarjanousijan paikasta.

PetPet lähtee myös Dynamon tavoin ensimmäistä kertaa Kakkosen leikkeihin mukaan mutta jo muutaman vuoden parketeilla rouhinnan tuloksena nuori joukkue on kehittynyt selkeästi klassisempaan futsalinomaiseen pallonhallintapelin suuntaan. Saattaa varsinkin kotiluolassaan Petäjäveden Monnarilla iskeä luuta kurkkuun usealle vastustajalle.

LPK:n rosteri elää tunnetusti paljon vielä aivan kauden kynnyksellä joten kauden aloitusturnauksen perusteella ei oikeastaan voi sanoa muuta kuin, että joukkue on hyvällä tiellä. Saattaa yllättää ja rouhia tiensä kärkikahinoihin.

SC Riverball tekee myös aluevaltauksen alueelliseen Kakkoseen mutta kesäpallomenestyksen viitoittamana on sarjan suosikkeja myös. Ainakin se on varmaa, että Joensuun Areenan parketilla tulee olemaan hyvä tunnelma peleissä.

PoPS-78 on polvijärveläinen joukkue jonka päälajina on jalkapallo myöskin mutta on viilettänyt futsal-parketeilla Kakkosessa jo pari vuotta. Varmasti otellee keskikastin sijoituksista.

Dynamon joukkue puolestaan laittaa vielä muutaman kuvion Vaarin ja Toiviksen johdolla kuntoon jolloin hyvänä päivänä mikä tahansa joukkue voi olla kaadettavissa. Rosterissa on myös mukavasti leveyttä joten vieraspeleihinkään ei tarvinne pelaajia pahemmin kysellä mukaan. Joukkue lähtee sarjaan pistämään hanakasti kampoihin muille ja tykittämään ylämummon verkkosukat rullalle.

Ensi perjantaina 9.11. KaDy III saa vieraita niinkin kaukaa kuin Joutsenosta asti ja Palokan uuden karheassa hienossa salissa kolmen tolpan KaDy isännöi ensimmäistä kauden virallista otteluaan Futsal Cupin toisen kierroksen ottelun muodossa. KaDy III – Ryökäleet alkaa klo 19:30. Tervetuloa lehtereille ihmettelemään Dynamon sexyfutsalin saloja! Jokaiselle katsojalle ilmainen KaDy-tarra. Parhaimmille kaksi!

kampuksendynamo.com/joukkueet/kady-iii/

 

YLÖS

Kommentoi