WordPressin tietokantavirhe: [Unknown column 'status' in 'field list']
SELECT `final` AS final_round, `group`, `home_team`, `away_team`, DATE_FORMAT(`date`, '%Y-%m-%d %H:%i') AS date, DATE_FORMAT(`date`, '%e') AS day, DATE_FORMAT(`date`, '%c') AS month, DATE_FORMAT(`date`, '%Y') AS year, DATE_FORMAT(`date`, '%H') AS `hour`, DATE_FORMAT(`date`, '%i') AS `minutes`, `match_day`, `location`, `status`, `league_id`, `home_points`, `away_points`, `winner_id`, `loser_id`, `stat_id`, `post_id`, `season`, `id`, `custom` FROM wp_leaguemanager_matches WHERE `id` = '658' LIMIT 1

Kauan odotettu kohtaaminen näki päivän valon kun monta kertaa aiemmin muissa koitoksissa kohdanneet joukkueet ottivat mittaa toisistaan ensimmäistä kertaa Kakkosen sarjatasolla. FS Feeniks isännöi täten ensimmäistä kertaa Huhtaharjulla kolmen tolpan KaDya Suomen kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla futsalissa. Hurjan trillerin vei loppusekunneilla nimiinsä isäntäjoukkue.

Dynamo aloitti puolestaan perin ”epädynamomaiseen” tapaan eli oli hereillä heti alkusummerin soidessa. Vasta 43 sekunnin pelin jälkeen V. Ruuska vapautti V. Toivasen tekopaikkaan joka pommitti maanuoliaisen oikeaan alanurkkaan. Vajaan parin minuutin kohdalla puolestaan P. Reini antoi lapikkaansa puhua antaumuksella ja tykki pamautti pelivälineen verkkoon myöskin taka-alakulmaan lähes ensimmäisen maalin toisintona. Tämä aiheutti herätyskellon pirinän myös Feeniksin päässä ja kotijoukkue suoritti pienen ryhtiliikkeen ja ajassa 8:47 joukkue pääsi kaventamaan taukolukemiksi 1-2.

Toiseen erään kotijoukkue tuli väkevästi mutta myös punamusta lauma oli tauolla läpikäynyt puolustamisen tärkeyttä. Kummminkin ajassa 23:29 isäntien baritoni soitti mollisäveltä vieraille ja tasoitusmaali tuli pienen puolustuspään uinahduksen seurauksena.

Noin kymmenen minuuttia tästä ja V. Santala pääsi tuikkaamaan vieraslauman 2-3 johtoon ja punamusta olio keskittyi tiivistämään pakkaansa kun tuhkasta noussut siivekäs alkoi vyöryttää entistä kovemmalla temmolla hyökkäyksiään dynamolaisten maalille. Dynamo sai kymppimetrisen isäntien virhetilin täytyttyä mutta epäonnekas laukaus maalin kehikkoon.

Pari minuuttia ennen loppua Feeniks otti reikäpaitapelaajan kentälle T. Holopaisen olomuodossa. Ja niin vain kävi, että yhden miehen hyökkäysylivoimaa hyväksikäyttäen isännät pamauttivat pallon verkkoon vain minuutti ennen loppusummeria. Tämän jälkeen alkoikin aikamoinen hulabaloo sillä tasalukema ei miellyttänyt kumpaakaan joukkuetta vaan viimeisellä minuutilla mentiin päästä päähän pyörremyrskyn lailla. Pahaksi onneksi Dynamon kannalta, puoli minuuttia ennen loppua kotijoukkue pääsi tälläämään aivan maalin edustalta pallon maaliin. Dynamo painoi vielä herhiläisenä punamustan linnun kimpussa loppusekunnit mutta tuloksetta.

Kuten legendaarinen keskisuomalainen futsalisti aikoinaan totesi: tolppa sisään, tolppa ulos, sådant är livet..

Ensimmäisessä Kakkosen derbyssä siis pisteet jäivät Feeniksin huostaan. Dynamolla on mahdollisuus tasoittaa puntit kauden viimeisessä pelissään helmikuussa.

 

YLÖS

Kommentoi