WordPressin tietokantavirhe: [Unknown column 'status' in 'field list']
SELECT `final` AS final_round, `group`, `home_team`, `away_team`, DATE_FORMAT(`date`, '%Y-%m-%d %H:%i') AS date, DATE_FORMAT(`date`, '%e') AS day, DATE_FORMAT(`date`, '%c') AS month, DATE_FORMAT(`date`, '%Y') AS year, DATE_FORMAT(`date`, '%H') AS `hour`, DATE_FORMAT(`date`, '%i') AS `minutes`, `match_day`, `location`, `status`, `league_id`, `home_points`, `away_points`, `winner_id`, `loser_id`, `stat_id`, `post_id`, `season`, `id`, `custom` FROM wp_leaguemanager_matches WHERE `id` = '660' LIMIT 1

Kakkosen ensimmäisen kierroksen ensimmäinen tuplaviikonloppu Dynamon osalta oli hieman tuskainen sillä saaliiksi joukkueelle jäi vain yksi piste Hukka-Pallosta. Sunnuntaina vastaan asettui paikallisvastustaja Lohikosken Pallokerho ja sen näppärän vauhdikas futsal-poppoo jonka pelaajista monella kokemusta peräti Ykkösen riennoista asti.

Ottelussa sujuteltiinkin välillä päästä päähän mutta välillä jäätiin myös asemiin vaihtamaan palloa sivuttaissuunnassa syöttölinjojen suhteellisen estyneinä ja tukittuina. Aloitetta ei kovin mielellään kumpikaan joukkue tehnyt pelin hallitsemiseksi vaikka punamustien silmälasien takaa näytti siltä, että KaDylle pallonhallintaprosentit kuitenkin selvästi menivät.

Liekö hieman kummankin joukkueen otteissa pientä väsymystä ollut sillä mitään kovin kummoisia hienouksia ei nähty ellei yhtä LPK:n maalia ja Vaarin suoraan volleystä täräyttämää KaDyn toista maalia lasketa mukaan. Kun joukkueet ovat tasavahvat nousee yleensä ratkaisijan rooliin joko maalivahtipeli tai virheet. Tällä kertaa se oli virheet ja niitä KaDy teki pari ja LPK ei oikeastaan yhtään joten peli oli taputeltu. Ottelun lopussa punamusta koneisto pääsi vielä 2-3 -tilanteessa jauhamaan viidellä kenttäpelaajalla kun Jantero otti reikäpaidan päälle. Maalia vain ei saatu aikaiseksi.

Lauantaina kolme tolppaa matkustaa ensi kertaa itärajalle ja siellä vastustajaperimeetterille on jo asettunut PoPS-78.

YLÖS

Kommentoi