WordPressin tietokantavirhe: [Unknown column 'status' in 'field list']
SELECT `final` AS final_round, `group`, `home_team`, `away_team`, DATE_FORMAT(`date`, '%Y-%m-%d %H:%i') AS date, DATE_FORMAT(`date`, '%e') AS day, DATE_FORMAT(`date`, '%c') AS month, DATE_FORMAT(`date`, '%Y') AS year, DATE_FORMAT(`date`, '%H') AS `hour`, DATE_FORMAT(`date`, '%i') AS `minutes`, `match_day`, `location`, `status`, `league_id`, `home_points`, `away_points`, `winner_id`, `loser_id`, `stat_id`, `post_id`, `season`, `id`, `custom` FROM wp_leaguemanager_matches WHERE `id` = '661' LIMIT 1

Ottelu oli jälleen voitettavissa mutta kuten tältä kaudelta jo tutuksi tullut mantra jo kuuluu, ”tasaväkisessä väännössä ratkaisee virheet jne. jne…”. Turha lienee mainita, että kolmen tolpan KaDy makselee vielä hieman oppirahoja uutena tulokkaana keskisen Suomen II-divarin riennoissa.

Ottelu alkoi harmillisesti punamustille kun pienen merkkausvirheen seurauksena Polvijärveläinen pääsi parin KaDyn pelaajan keskeltä tuikkaisemaan pallon maalin alakulmaan. Hieman vähän tämän jälkeen allekirjoittanut päätti siivota sivuttaissyöttöpallon kantapäällä väljemmille vesille mutta törssikin pallon PoPS:ilaiselle noin kymppimetrin pilkun kohdalle josta vihreäkenkäinen vihulainen pääsi maskista tälläämään pelivälineen voimalla yläkulmaan. Loppuaika ensimmäisestä puoliajasta sujuteltiin tasavahvasti hyökkäysten soljuessa päästä päähän kunnes nähtiin ns. ”tuomarin erikoinen”. Maalivahti Tammisen taistellessa maassa alueen ulkopuolella pallosta, vihelsi tuomari ”kaksois-kosketuksen” jonka seurauksena vaparista pääsi kotijoukkueen pelaaja jälleen tuuttaamaan pallon voimalla yläpesään noin 8 metrin perimeetteriltä. 3-0 ja ilmeet tummat kopissa puoliajalla.

Toiseen erään päätettiin olla muuttamatta mitään sillä homma toimi kumminkin suhteellisen hyvin mitä nyt pieni sali tuotti tietynlaisia ongelmia ja kotijoukkue pääsikin hieman helpohkosti katkomaan eritoten ilmojen teitse annettuja syöttöjä. Myös maita pitkin annettuja syöttöjä katkoivat hyvällä prosentilla.

Sami Erola otti kuitenkin dynamolaisista tunnelmannostatusviittaa hartioilleen rouhimalla kutosen viivalla pallon kanssa popsilainen suurin piirtein niskassa roikkumassa ja tuikkaamalla pallon vihdoin pömpeliin maalivahdin alta. Tahtomaali. 3-1 ja tästä päätettiin vielä nousta. KaDy ottikin toisessa erän edetessä peliä enemmän hallintaansa ja muun muassa Santala, Tuomala, Reini ja Leppäpuisto (oliko vielä muitakin?) saivat kukin ihan ok -paikat laittaa palloa maaliin mutta ei onnistumisia tällä kertaa.

Erän loppupuolella sitten Jani Hyvöselle jälleen reikäpaitaa päälle ja hienon ylivoimakuvion päätteeksi Santala tuikkasi maalin eteen hipsutelleelle Hyvöselle pallon jalkaan joka ei erehtynyt. 3-2 ja reikäpaidalla päätettiin jatkaa kun päälle minuutti oli aikaa jäljellä. Pahaksi onneksi Polvijärveläisten jamppa pääsi pallonpyöritysrumban keskeltä venyttämään jalkansa sivuttaissyötön tielle. Pallo tyhjiin ja homma oli taputeltu noin 30 sekuntia ennen loppusummeria. Loppurynnistys ei tuottanut enää tulosta.

Maalinteko muodostui siis ongelmaksi tasavahvassa taistossa ja tästä suivaantuneena dynamolainen kone lähtee reeniviikolle maalintekoa harjoittelemaan jotta ensi viikonloppuna toimitettavassa kaksoispeliviikonloppussa saadaan kylmää vettä roiskittua myös vastustajien niskaan.

Cup-faktaa pukkaa:

Futsal Cup, 3. kierros 15.12. lauantaina:
KaDy III – AS Moon, Huhtaharjun koulu klo 16:30

Piirin Futsal Cup, loppuottelu, 19.12. keskiviikko:
KaDy III – PetPet, Palokan koulukeskus klo 20:30
Futsal Cupin voittaja ottelee piirin mestaruudesta KaDya vastaan.

YLÖS

Kommentoi