WordPressin tietokantavirhe: [Unknown column 'status' in 'field list']
SELECT `final` AS final_round, `group`, `home_team`, `away_team`, DATE_FORMAT(`date`, '%Y-%m-%d %H:%i') AS date, DATE_FORMAT(`date`, '%e') AS day, DATE_FORMAT(`date`, '%c') AS month, DATE_FORMAT(`date`, '%Y') AS year, DATE_FORMAT(`date`, '%H') AS `hour`, DATE_FORMAT(`date`, '%i') AS `minutes`, `match_day`, `location`, `status`, `league_id`, `home_points`, `away_points`, `winner_id`, `loser_id`, `stat_id`, `post_id`, `season`, `id`, `custom` FROM wp_leaguemanager_matches WHERE `id` = '674' LIMIT 1

2012-piiricup-1

Finaalijoukkue vasemmalta: Olli Koittola, Jantero Hyvönen, Erzi Erola (mv), Leppis Leppäpuisto, Sandis Santala, Toivis Toivanen, Messi Tiihonen, Hane Pernu ja Vaari Ruuska (valm.). Kuvasta puuttuvat myös piirin cupissa pelanneet Marco Metso, Pete Tamminen, Bubi Tuomala, Smaug Kytölä sekä Pasi Reini.

Kampuksen Dynamon kolmosjoukkueen liiton järjestämän Futsal Cupin juna pysähtyi raahelaisten pillin vihellykseen viime viikolla mutta Keski-Suomen piirin Futsal Cupissa Kolme Tolppaa (nyt isoilla) puksutti pääteasemalle saakka. Finaalissa kaatui hieman nihkeästi mutta kuitenkin varmasti varsin vikkeläliikkeinen PetPet joka myös pelaa piirin Kakkosta.

Ottelu oli hieman sekavahkon oloista puolin ja toisin ja aktiivisia pallonmenetyksiä nähtiin viljalti. Maalinteon aloittikin PetPet ajassa 12:47 kun Julius Kiema pääsi pussittamaan pyöreää pelivälinettä verkon perukoille. Punamustan rouhea rinnus ei tästä kumminkaan ollut moksiskaan vaan 15 sekuntia myöhemmin Sandis Santala pääsihe tuikkaamaan tiukan pommin alakulmaan oman triplailunsa päätteeksi ja lukemat 1-1.

Tästä erätauolle hieman epäselvissä syvyyksissä mutta ei silti kovin huolestuneina sillä peli oli suhteellisen tasaväkistä mutta perin tehotonta pyöritystä varsinkin Petäjäisten osalta.

Toisella jaksolla Dynamo päätti hieman piristyä ja minuutin rouhinnan jälkeen Magic Tiihonen latasi pallon Vaarin syötöstä pömpeliin. Mutta jälleen PetPet ryynäsi itsensä tasoihin pari minuuttia tästä.

Joukkueen kapteeni Sami Erola ottaa vastaan cup-voittajan lautasen järjestelytoimikunnan vastaavalta ja ottelun erotuomarilta Timo Onatsulta.

Joukkueen kapteeni Sami Erola ottaa vastaan cup-voittajan lautasen järjestelytoimikunnan vastaavalta ja ottelun erotuomarilta Timo Onatsulta.

Vaari laittoi Dynamoa jälleen johtoasemaan tuimalla kärkkärillä kaaren tuntumasta mutta kuinka ollakaan, jälleen pari minsaa ja PetPet hilluu tasalukemissa 3-3. Sitten mennäänkin hieman coast-to-coast -tunnelmissa ja seitsemän minuuttia ennen loppua El Magiko Tiihonen pääsee pyssyttämään Pernun Hannun syötöstä poikkipuun puolikaarelle eikä PetPet enää lopun reikäpaitapelaajalla kyennyt saamaan kuin satunnaisia tilanteita.

Finaalin voitto siis Kolmen Tolpan tupaan ja perin jännittävän piirin cup -skenaarion seurauksena KaDy III ottelee jossain vaiheessa vielä piirin ”varsinaisesta” mestaruudesta piirin liigajoukkuetta eli KaDya vastaan. Milloin ja missä lienee kaikilta hämärän peitossa. Jännityksellä odotamma.

Kakkosen kausi puolimatkan krouvissa

Kolme tolppaa viiletti cupien ohella myös Kakkosessa jossa syyskierrokselta oli saaliina vain vaivaiset neljä (4) pistettä. Maalinteko-ongelmista kärsivä joukkue piti kuitenkin oman päänsä toiseksi puhtaimpana sarjan joukkueista mutta vastaavasti tehtaili armottoman vähän maaleja (tosin sarjataulukko on epäsuhtainen koska muutama joukkue jo pelasi ”kevätkierrosta” ennen joulua). Mutta silti. Pari piirua tykkejä väännettävä joka jampan vasemmalle (tai oikealle), jotta alkaa verkot venyä tötteröisille.

PetPet kaatui myös sarjaottelussa lukemin 3-1 ja Joensuusta oli tuomisina 6-1 -tappio SC Riverballia vastaan joka ei ole kuitenkaan kovin huono tulos sillä Dynamon soturit olivat liikkeellä pitkällä ja väsyttävällä pelimatkalla vain kahdella vaihtomiehellä. Muut joukkueet ovat pärjänneet Joensuun Areenalla paljon huonommin…

Seuraavaksi Kolmen Tolpan ohjelmassa on tammikuun alussa perinteinen kinkunsulatusottelu Vellamoa vastaan Huhtaharjulla 5.1.

Vastaus kohteessa Vaikeuksien kautta voittoon – III puolimatkassa

  1. sandis kommentoi 25.12.2012 :

    BBUUBBIII!! Päivitä pojo ja byyripörssi 😀

YLÖS

Kommentoi