WordPressin tietokantavirhe: [Unknown column 'status' in 'field list']
SELECT `final` AS final_round, `group`, `home_team`, `away_team`, DATE_FORMAT(`date`, '%Y-%m-%d %H:%i') AS date, DATE_FORMAT(`date`, '%e') AS day, DATE_FORMAT(`date`, '%c') AS month, DATE_FORMAT(`date`, '%Y') AS year, DATE_FORMAT(`date`, '%H') AS `hour`, DATE_FORMAT(`date`, '%i') AS `minutes`, `match_day`, `location`, `status`, `league_id`, `home_points`, `away_points`, `winner_id`, `loser_id`, `stat_id`, `post_id`, `season`, `id`, `custom` FROM wp_leaguemanager_matches WHERE `id` = '666' LIMIT 1

Keskimäärin on mukavampaa voittaa kuin hävitä mutta lauantainen ottelu polvijärveläisiä vastaan oli hieman niin ja näin vaikka kolme pistettä tulikin. Ottelu oli periaatteessa Kolmen Tolpan hallussa koko ajan mutta joukkue teki pelaamisen itselleen hieman liian vaikeaksi ja päästi Joensuun liepeiltä matkanneet ja jo yhden pelin päivällä pelanneet vieraat peliin mukaan. Itse ottelu ei mitään kovin kummoisia hienouksia tarjonnut.

Vierasjoukkueen sapluuna oli suhteellisen selvä alusta lähtien sillä PoPS piti suojauksella palloa itsellään heidän tyytyessä suhteellisen nopeisiin pistohyökkäyksiin aika ajoin pitäen näin kotijoukkueen poissa tekopaikoilta.

Vasta kun oli vajaa 15 minuuttia pelikellossa sai KaDy sommiteltua ihan ok -kuvion ja TeeTee päätti hyökkäyksen maaliin. PoPS kuitenkin ei tätä jäänyt ihmettelemään vaan laittoi pallon verkkoon puolustuksen pienen haparoinnin avustuksella kaksi kertaa ja taukolukemiksi 1-2.

Toisen erän aloitti Vaarin veto noin 15 metristä joka meni PoPSilaisen kautta maaliin. Messi Tiihonen laittoi tarkalla alakulmavedolla KaDyn johtoon ja TeeTee pääsi täräyttämään hyvän pommin yläkulmaan ja lukemiksi 4-2 muuten hieman sekavahkossa pelissä. Tässä vaiheessa ote näytti siirtyneen kotijoukkueelle.

Polvijärveläiset kumminkin vaihtoivat taktiikkaa heittäen yhtä kaveria ylös joka tuotti vaikeuksia KaDyn puolustukselle. Ajassa 30:34 PoPSilainen pääsikin yllättämään tarkalla sijoituksella KaDyn puolustuksen ollessa jälleen hieman epäbalanssissa. Sandis kumminkin päästi kotijoukkueen piinasta puolitoista minuuttia ennen loppua pyssyttämällä tavaramerkiksi muodostuneella rintapotkullaan loppulukemiksi 5-3.

Ensi viikonloppuna KaDy III suunnistaa Varkauteen jatkamaan pistejahtia.

YLÖS

Kommentoi