WordPressin tietokantavirhe: [Unknown column 'status' in 'field list']
SELECT `final` AS final_round, `group`, `home_team`, `away_team`, DATE_FORMAT(`date`, '%Y-%m-%d %H:%i') AS date, DATE_FORMAT(`date`, '%e') AS day, DATE_FORMAT(`date`, '%c') AS month, DATE_FORMAT(`date`, '%Y') AS year, DATE_FORMAT(`date`, '%H') AS `hour`, DATE_FORMAT(`date`, '%i') AS `minutes`, `match_day`, `location`, `status`, `league_id`, `home_points`, `away_points`, `winner_id`, `loser_id`, `stat_id`, `post_id`, `season`, `id`, `custom` FROM wp_leaguemanager_matches WHERE `id` = '664' LIMIT 1

Harvemmin futsalissa yhden maalin tehtailu tuo voittoa. Ei nytkään.

Sapluuna oli suht selvä heti ottelun alussa. Kolmelta Tolpalta oli poissa about koko ykkösnelikko ja miehistö oli muutenkin kutistunut sairasteluiden ja loukkaantumisten johdosta joten vieraita lähdettiin vastaanottamaan kolmella vaihtomiehellä. Ristiinalaisilla ei populaatiopolitiikka ollut yhtään sen kummoisemmassa kuosissa sillä vierasjoukkueen penkillä istui vain kaksi vaihtomiestä. Otteluun lähdettiin siis suht tasapäisessä tilanteessa.

Ri-Pan juoksuvoimaiset ja ketterät kenttäpelaajat veivät vierasjoukkueen jo 0-2 johtoon minuuttilukemilla 3:01 ja 5:39. Tämän jälkeen ottelun loppukäsikirjoitus oli selkeä kuin siperian taivas: KaDy yritti jauhaa reikää ristiinalaisten puolustukseen vieraiden tyytyessä lähes tyystin nopeisiin vastahyökkäyksin. Dynamo sai muutaman oivallisen tekopaikan ottelun loppupuolella ja tolppiakin kolisteltiin Olli Koittolan toimesta mutta ainoaksi maaliksi kotijoukkueelle kirjattiin Samu Kytölän 6 metrin rankkari.

”Näin ei voi jatkua” – D. Eisenhower, Jeesus tai perkele kuka vaan.

Kolmen Tolpan viimeistely hyökkäysalueella on tällä hetkellä umpisurkealla tolalla. Kakkosdivarissa vain 17 tehtyä maalia kun seuraavaksi surkeimmalla viimeistelyprosentilla liikenteessä olevalla joukkueella on yli 20. Puhumattakaan kärkiheimoista jotka viilettävät 70 tehdyn maalin tuntumassa sarjan mediaanin ollessa jossain rapian 30 tietämillä.

Lohtua ei tuone ensi keskiviikon futsalin piirin mestaruusottelu jossa asettuu vastakkain seuran omat joukkueet KaDy III ja KaDy. Kolme tolppaa lähtee ylväästi mutta rinnat ysköksillä hakemaan kovaa ottelua jossa varmasti Kolme Tolppaa saa opetella puolustamisen saloja tosissaan.

Futsalin piirin mestaruusottelu KaDy III – KaDy keskiviikkona 16.1. klo 20:45 Palokan koululla. Tervetuloa!

YLÖS

Kommentoi