WordPressin tietokantavirhe: [Unknown column 'status' in 'field list']
SELECT `final` AS final_round, `group`, `home_team`, `away_team`, DATE_FORMAT(`date`, '%Y-%m-%d %H:%i') AS date, DATE_FORMAT(`date`, '%e') AS day, DATE_FORMAT(`date`, '%c') AS month, DATE_FORMAT(`date`, '%Y') AS year, DATE_FORMAT(`date`, '%H') AS `hour`, DATE_FORMAT(`date`, '%i') AS `minutes`, `match_day`, `location`, `status`, `league_id`, `home_points`, `away_points`, `winner_id`, `loser_id`, `stat_id`, `post_id`, `season`, `id`, `custom` FROM wp_leaguemanager_matches WHERE `id` = '670' LIMIT 1

Keski- ja Itä-Suomen futsalin Kakkonen päättyi dynamolaisittain heikosti sillä tuloksena oli Feeniks-tappion myötä sarjan toiseksi viimeinen sija. Ensimmäinen kausi Kakkosessa sujui siis lähinnä opetellessa.

Feeniks-ottelussa vastustaja sumputti järkevästi alakerrassa ja puolestaan prässäsi jokaisessa pelaajassa kiinni Dynamon yrittäessä avata peliä. Kolmen Tolpan pelinrakentelu tyssäsikin perin usein tähän ja aktiivisia pallonmenetyksiä nähtiin jälleen viljalti. Kovakuntoisempi vastustaja sai täten pidettyä KaDyn helposti aisoissa ja punamustan koneen pelinrakentelu oli ehkä surkeinta tällä kaudella. Vastustajalla oli myös paikkoja laittaa lopputulosta paljon rumemmaksi mutta tällä kertaa Palokan nihkeällä muovilla nähtiin vain neljä maalia.

Peli myös ehkä kuvasti koko Kolmen Tolpan debyytti-kautta; tappioita pienellä marginaalilla. Ainoastaan SC Riverballille joukkue hävisi viidellä maalilla mutta muissa peleissä marginaali oli pienempi. Joten KaDy III selvisi debyyttikaudestaan suht ok vaikka maalinteko kangerteli pahasti monissa paikoissa. Joukkue teki kaudella vain 44 maalia vaikka jumboksi jäänyt PetPetkin tuuttasi pallon verkkoon peräti 68 kertaa, sarjan tehtyjen maalien mediaanin asettuessa yli 80 maalin tietämille.

Seuraava koitos joukkueella on VaajaCup maaliskuun puolessa välissä. Jalkapallopuolen harjoitukset puolestaan alkavat ensi  viikolla.

YLÖS

Kommentoi