Kampuksen Dynamo osallistuu ikämiesjoukkueellaan Palloliiton järjestämään FKKI-40 -turnaukseen. Lopputurnaus järjestetään Lapualla 23. – 24.3.2013 ja järjestäjäseurana toimii LaPo -90. Tavoitetta ei olla joukkueelle asetettu sillä KaDylle nelikymppisten ikämiesten futsalin SM-koitos on sarjassaan ensimmäinen.

Joukkue tullee treenaamaan Kolmen Tolpan kanssa joka tarjonnee hyvän ja kovan vastuksen ikämiehille. Sopimuspelaajia tällä hetkellä KaDyn FKKI-40 -joukkueessa ovat Petri Tamminen (KaDy), Ville Ruuska (KaDy), Bubi Tuomala (KaDy), Timo Onatsu (UEFA, K-S ETK, PiPa), Jyrki Saarela (SäyRi), Sami Kihlman (ViPa), Antto Haapalahti (KaDy-Vellamo, JJK), Tero Kelhälä (KaDy). Joten lisävahvistuksia toki kaivataan.

Sarjan FKKI-40 vastustajat:
FC Pihlajisto, Helsinki
LaPo -90, Lapua
Lehmon Pallo, Kontiolahti
PPV/Los Legendaries, Helsinki
Sääksjärven Loiske
VALO, Vantaa
Ylöjärven Ryhti

YLÖS

Kommentoi