WordPressin tietokantavirhe: [Unknown column 'status' in 'field list']
SELECT `final` AS final_round, `group`, `home_team`, `away_team`, DATE_FORMAT(`date`, '%Y-%m-%d %H:%i') AS date, DATE_FORMAT(`date`, '%e') AS day, DATE_FORMAT(`date`, '%c') AS month, DATE_FORMAT(`date`, '%Y') AS year, DATE_FORMAT(`date`, '%H') AS `hour`, DATE_FORMAT(`date`, '%i') AS `minutes`, `match_day`, `location`, `status`, `league_id`, `home_points`, `away_points`, `winner_id`, `loser_id`, `stat_id`, `post_id`, `season`, `id`, `custom` FROM wp_leaguemanager_matches WHERE `id` = '668' LIMIT 1

Varsin hyvällä kokoonpanolla Keski-Suomen kiertueella liikkunut SC Riverball vei sarjajohtajan rutiinilla pisteet Joensuuhun. Kolme tolppaa heräili pelaamaan vasta loppuminuuteilla.

Ottelun alku oli suht tasaväkistä vääntöä. Ajassa 7:21 Riverball aukaisi kumminkin maalisarakkeensa ja tehtaili taukolukemiksi 0-3. Maalit tulivat osaksi Dynamon omista puolustuspään virheistä vaikka Riverball olikin suhteellisen juoksuvoimainen koko ottelun läpi vaikka oli ehtinyt jo päivemmällä käydä pieksemässä Petäjäveden lukemin 5-14.

Toinen puoliaika alkoi suhteellisen samoin sävelin ja seitsemännen minuutin hujakoilla Anton Kuzmin siirsi vieraat jo 0-4 johtoon. Ottelussa mies tehtaili hattutempun. Pari minuuttia myöhemmin Markku Leppäpuisto pääsi kuitenkin kaventamaan lukemiksi 1-4 mutta heti perään vierailijat tuuttasivat itsensä jo 1-6 lukemiin. Dynamo heräsikin tässä vaiheessa ja syötöt alkoivat olemaan paljon mallikkaampia ja hyviä pystyjuoksujakin nähtiin. Leppäpuisto pääsi kaventamaan vielä vajaa viisi minuuttia ennen loppua 2-6 mutta sitten jälleen parit pienet virheet omassa päässä maksoivat maalit ja Ville Toivasen tehtävänä oli loppuminuutilla enää kaunistella lukemiksi 3-8.

Dynamo pelasi lopun vain kahdella vaihtomiehellä Santalan loukkaannuttua.

Ensi viikonloppuna Kolme Tolppaa matkustaa Petäjäveden postikortille jossa odottaa raihnaista joukkuetta Kakkosen sarjapaikan kannalta tärkeä ottelu Petäjäisiä vastaan.

YLÖS

Kommentoi